-->

27.12.2014

Jultiden jultiden

Joulua odotettiin kuukausi, sitten se tuli ja nyt se meni. Sain tänäkin vuonna jouluaaton vapaaksi töistä, ja se oli kyllä tosi hyvä juttu sillä vietettin joulua perinteisesti Mikkelissä koko suvun kanssa. Oli ihanaa kun saatiin valkoinen joulu koko suomeen, mutta varsinkin tuolla pohjoisemmassa keli oli koko joulun aivan ihana! Vaikka joulun kolmeen päivään kuuluikin pääosin pelkkää laiskottelua, niin päästiin onneksi myös ulkoilemaan ja fiilistelemään Suomen talvea ja paukkuvaa pakkasta. Joulupäivänä laskettiin koko jengi yhdessä mäkeä ja pikkuveljen kanssa kaivettiin sukset vintistä ja testailtiin tapamme mukaan kuinka ne luistaa mönkijän perässä, huippua!

Nuo kolme joulun pyhää oli kyllä todellinen rentoiluloma, en meinaa oikeesti tehnyt about mitään järkevää. Söin koko ajan, luin lehtiä ja haaveilin tulevasta vuodesta, heh. Oon antanut itselleni luvan rentoilla ja keräillä voimia nyt koko loppuvuoden ja vietänkin tässä luku-, treeni- ja terveellinen elämä-vapaata lomaa aina uuteenvuoteen asti, muuta pakko myöntää, että odotan sitä tammikuun ekaa jo aika paljon. 

Kattellaan miten tää loppuvuoden loppu nyt menee ja palaillaan taas sitten uuden elämänalun merkeissä. Mun elämäni 20. vuosi starttaa ihan pian joten sen kunniaksi mun on varmaan taas tehtävä jotain suurta ja mahtavaa. Mä on mä enkä näköjään muutu...puss!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti