-->

10.12.2014

Valkoinen joulu
Joulu...joulu. Nyt kun tässä joulukuun alun aikana totuin jo ajatukseen siitä, että jouluun on enää ihan hetki niin oon kyllä fiilistellyt kunnolla. Paketoin tosiaan kaikki joululahjat, ja mun mielestä noista mun punaraidallisista paketeista tuli aika söpöjä. Joululaulut soi autossa jo melkein joka päivä ja jotenkin sellanen joulufiilis on nyt vallannut mut. Haha, mä sisustuvimmassa hylkäsin mun uskollisesti palvelleen CD-soittimen vähän aikaa sitten, ja nyt mun on täytynyt sitten kuunnella perinteisiä joululevyjä tosiaan autossa. Oon myös soittanut pianolla aika paljon joululauluja, ja yksi ilta äiti istui tohon olohuoneen nojatuoliin vaan kuuntelemaan mun soittoa.

Perjantaina juhlittiin työporukalla pikkujouluja, ja oli kyllä sellanen oikeen piristävä bileilta tähän pimeän syksyn päättämisen palkkioksi. Viimeksi oon ollut pikkujouluristeilyjä lukuunottamatta pikkujouluissa varmaan ala-asteella kun järjestettiin tyttöporukalla pyjamabileet, että olihan tässä jo aikakin ryhdistäytyä myös tuolla osa-alueella.

Joulufiilistelyä ja sellasta oikeanlaisen tunnelman syntymistä haittaa kyllä tuo eteläsuomen keli. Mun joulu ei koskaan tuu olemaan täydellinen ilman lunta ja pakkasta. Vaikka tällanen syksykelin joulu on tullut tutuksi ja totutuksi jo liian monena vuotena niin, ettei sitä oikeasti jaksa edes masistella, niin kyllä silti harmittaa... Onneksi sain mun työjutskat järkättyä niin, että mäkin pääsen susirajan tuolle puolen joulunviettoon, ja toivottavasti myös fiilistelemään valkeaa joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti