-->

3.1.2015

2015

Uusi vuosi, uudet kujeet! Tai no, vanhat kujeet varmastikin. Julistin vuoden vikana päivänä juhlallisesti sitä kuinka mun elämän kahdennestakymmenennestä vuodesta tehdään mahtava, ja kyllä mä ihan tosissani lähden tätä plania toteuttamaan, Mun elämä on ollut oikeen kivaa tähänkin asti, mutta tulevalle vuodelle mulla on paljon suunnitelmia joilla olisi tarkoitus päästä sitten ehkä siitä kivasta seuraavalle asteelle, hih.

Vietettiin uuttavuotta Nauvossa 12 hengen porukalla. Yllä näkyvä kuva on uudenvuoden aatonaaton illalta lossirannasta, aika jees eikö? Pariin päivään kuului hyvää ruokaa, vähän bisseä, jillailua, palju, saunomista, hyvää musaa ja ihania ihmisiä - kaikin puolin siis mahtava uusivuosi! Mun omaa menoa latisti ehkä snadisti se, että satuin just sairastumaan, ja juhlat mentiin sitten läpi pienessä kuumeessa ja nuhassa, mutta jos asenne on oikea niin kaikki on hyvin.

Flunssakoomailun takia sain pari ekstralomapäivää uudenvuoden jälkeen, mutta huomenna pitäisi palata sorvin ääreen, thank god. Ei minkään tekeminen ja aikaansaamattomuus ei vaan sovi mulle, mutta on kantapään kautta oppinut sen, että levätä kyllä kannattaisi. Toivottavasti elämä voittaa ja pääsen alottamaan tätä mun energistä supervuottani! 

Tai siis, itseasiassa sehän alko hyvin näinkin sillä söin aamupalaksi terveellistä puuroa ihan vaan sen takia, että en maistanut mitään enkä halunnut turhautua ruoan mauttomuudesta :D ehkä tästä kaurapuurosta tuleekin ihan joka aamuinen tapa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti