-->

30.1.2015

Faux fur and leather

                                                  
                                                 Zoey M coat | QS knit | Tiger Of Sweden jeans | Zara faux fur | Vuitton bag | Seppälä boots

Heisan! Tajusin vasta näitä kuvia lataillessa, että mullahan on päällä melkeen tasan sama asukokonaisuus kun viime kertaisissa, joskus syksyllä pimeässä vesisateessa kuvatuissa asukuvissa. Haha, on mulla onneksi välillä ollut jotain muitakin vaatteita päällä tässä talven aikana. Tuo Zaran turkishuivi on kyllä ollut ihan huippu, ihanan pehmeä ja kivan näköinen ja niin. Joskus ne heräteostoksetkin näemmä osuu ja uppoaa, jes!

Tänään päivällä tuolla ulkona paistoi aurinko ja oon ihan fiiliksissä. Tuntuu kun D-vitamiini olis oikeen imeytynyt räjähtävällä voimalla antaen lisäboostia. Kävin aijemmin päivällä juoksulenkillä ja ehdin tänään opiskella laskentatoimea ja kaikkea. Illalla kävin vielä pyörähtämässä töissä lyhyen iltavuoron. Mun työviikko alkoi vasta eilen, joten vaihteeksi mulla ei nyt ole viikonloppua, mutta töissä on viime aikoina ollut oikeen mukavaa, joten meen sinne ihan mielelläni huomenaamullakin,


Miten siellä aijotaan fiilistellä viikonloppua? Nyt vaan kaikki ulos ja lumileikkeihin tai jotain, ihan huippua meinaa. Me käytiin viime viikonloppuna Messilässä korkkaamassa laskettelukausi, ja oli ihan mahtavaa.


Käykää hankkimassa punaposket ulkona, xoxo.

2 kommenttia:

  1. Ompa sulla kyllä kivannäkönen blogi! Klikkasin itseni lukijaksesi :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle! Kiva, että tykkäät! :)

      Poista