-->

8.1.2015

TalvisuosikkejaTALVI Oi vitsit, että oli huippua kun jouluna oli kunnolla lunta ja pakkasta. Mulla on lokakuun alusta maaliskuun loppuun aina kylmä, joten se on sitten aivan sama onko ulkona aste tai parikymmentä sitä pakkasta. Pakkaskeleillä kaikkialla on vaan niin kaunista ja ihanaa ja sitä aina muistaa, minkä takia rakastaa Suomea!

SKIN PERFECTION-SEERUMI Ostin tän tuotteen melkeen heräteostoksena ja ihan kokeilunhalusta, mutta oon erittäin positiivisesti yllättynyt siitä. Seerumin luvataan muun muassa tasottavan ihon sävyä ja pintaa, ja mun mielestä se oikeesti ihme kyllä toimii. Yleensä oon tottunut lätkimään naamaan vaan jotain ihan perus naamarasvaa, mutta tää seerumi on kyllä tuonut siihen hyvän lisän. Hintaa tällä ei ollut kun joku 15 euroa, eli ei todellakaan paha.


NIVEA IN SHOWER-BODY LOTION Ostin tän "suihkuvartalovoiteen" vahingossa kun luulin ostavani ihan tavallista rasvaa, mutta jo ekan käytön jälkeen en enää tiennyt, miten oonkaan voinut elää ilman tätä tuotetta. Ideana tässä on siis sama kun hoitoaineessa, eli se levitetään suihkussa kostealle iholle, annetaan hetken vaikuttaa ja huuhdellaan pois. Ja se toimii. Vartalon rasvaaminen on normaalisti aika aikaavievää ja voiteiden imeytyminenkin kestää, mutta tässä aikaa meni ehkä minuutti koko kropalle. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, ihana tuote!

PESTOPASTA Musta tuntu, että en koko loppusyksyn aikana syönyt töissä mitään muuta kun tätä perus opiskelijasafkaa eri muodoissa. Mä rakastan pestoa, ja sekoittelin pestopastaa niin salaattien sekaan kun muun muassa kanan kanssa. Pitää varmaan vähentää, ettei kyllästy.


LUMENE GEL EFFECT GLITTERLAKKA Testailin tällaista Lumenen geelilakkaa ekan kerran jo kesällä ja tykkäsin siitä. Yleensä lakka kuin lakka mun kynsissä lohkeaa kahden päivän kuluessa mutta musta näillä Gel Effect-lakoilla kynsistä saa pitkäkestoisemmat. Lisäksi nämä levittyy musta tosi kivan tasasesti. Tämä ko. glitterversio oli ihana harmaan loppuvuoden piristäjä kynsissä!

TED BAKER MEIKKIPUSSI Syksyn paras heräteostos! Kävelin Stockalle ja tää sattui osumaan silmään heti ovelta niin kuinkas sitten kävikään... Tää oli musta niin söpö, etten vaan voinut vastustaa kiusausta. Tää meikkipussi on lisäks tosi hyvän kokonen, ja oikeastaan oon meikkien sijaan kuljettanu siellä muita päivittäisiä purkkeja kun viettää yötä muualla kun kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti