-->

16.2.2015

Himos - Häkärinteet - Mikkeli

Hiihtoloma! Vähän jäi tosin lyhyeks tällä kertaa kun en sitten saanu töistä lomaa ollenkaan. Mulla onneks osui tällanen kiva pidennetty viikonloppu tähän ja lähdettiin Juhon kanssa pyörähtämään keski-suomessa. Otettiin pariksi yöksi hotelli Jyväskylästä ja käytiin kaksi päivää laskemassa. Lauantaina oltiin Himoksella, mutta keli oli harmiksi sellasta nollasohjoa ja aika sateista. Haha, vedin yhet aika komeet lipatkin siellä mäessä koska en vaan oikeesti nähnyt eteeni - perus. Onneks ei mitään pahempaa sattunu, ja seuraavana päivänä Häkärinteillä aurinko sitten paistokin kirkkaalta taivaalta ja rinteet oli ihan mahtavassa kunnossa! Aurinkokeli tiesi kyllä sitten myös pakkasta, ja mulla olikin uusista Peakin rukkasista huolimatta sormet aika jäässä pariin ootteeseen, mutta tällasta tää on.


Sunnuntai-illalla ajettiin sitten mökille Mikkeliin vielä yhdeksi yöksi. Oli kyllä kieltämättä aika erämajotusmeininki kun mökissä oli aamulla herätessä 12 lämpöastetta, ja illallakin vaan 16. Haha, tästä opimme, että kylmä mökki ei ihan hetkessä lämpeä jos ulkona on parikymmentä astetta pakkasta. Päästiin kuitenkin lämpimään saunaan ja yökin meni ihan hyvin kun puki tarpeeksi päälle - kyllä sitä kaikesta selviää. Aamu olikin sitten tän talven upein, sillä puhtaanvalkoiset hanget ja kirkas aurinko sinisellä taivaalla on vaan niin upea-, mutta valitettavan harvinainen näky täällä etelässä.

Tää miniloma pirsti kyllä hurjasti mieltä harmaan arjen keskellä. On ihanan rentouttavaa päästä muutamaksi päiväksi hotellin muhkeisiin sänkyihin ja valmiiksi katettuun pöytään. Käytiin kaikkina ilotina ulkona syömässä ja ah-hotelliaamiainen, haha - no words needed. Huomenna palataankin sitten takaisin sorvin ääreen, mutta ihan ok fiiliksin. Mulla on tätä nykyistä hommaa jäljellä enää hetki ja jatkokuvioita selvitellään - ihan kivoja aikoja siis eletään! :)

Nauttikaa talvilomista jos sellaisia vietätte, 
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti