-->

20.2.2015

Maailma on sun, kaikki tää kuuluu meilleNäin se tämäkin talvi melkein meni, sillä linnut laulaa ja maa on päivä päivältä sulaneempi. Mua pelotti aika paljon tää tuleva kevät, tammikuusta toukokuuhun, sillä odotettavissa oli viisi kuukautta samaa harmaata päivästä toiseen. Nyt mun asenne on kuitenkin muuttunut positiivisemmaksi.

Mun päiväthän täyttyi jo syksyllä aikalailla samalla kaavalla; töitä, treeniä, opiskelua ja ihania ihmisiä aina kun sille on aikaa. Välivuosi oli mulle tiedostettu valinta, mutta tällä hetkellä on sellainen fiilis, ensi syksynä mä haluan kouluun. Oon opiskellut kauppiksen pääsykoematskuja, matikkaa ja talousmatikkaa sekä fysiikkaa ja kemiaa - ja pakko se on myöntää, että opiskelu ihan näin itsenäisesti on oikeella asenteella oikeesti kivaa. Ei tää elämä oo mitenkään tyhmää, vaan päin vastoin. Oon myös laskelmoinut nää hommat niin, että jos aloitin tän opiskelu-urakan syyskuussa, niin mun sisäänpääsymahdollisuudet on ihan hyvät, vaikka en missään vaiheessa tappaisikaan itteäni näillä matskuilla. Haha, nyt kauppistunteja on jo bout 450 täynnä - musta tuntuu, että osaan nyt jo aika hyvin ja aikaa on...

Myös treenaaminen on tuntunut ihanalta, vaikka kelit ei niin huimia aina olekaan olleet. Aktiivinen elämä, täysi kalenteri, kasilta herääminen ja terveellinen safka saa mut jaksamaan täällä kaamoksessa.
Tiivistetysti mun kuulumiset vois kertoa niin, että hyvää kuuluu, aamulla on kiva herätä, elämässä on monta rautaa tulessa, mulla on ihania ihmisiä ympärillä. Mut saa hymyilemään mun ihana auto, superkivat työkaverit, pitkäksi kasvaneet hiukset, aika-ajoin pilkistävä aurinko ja viereiseltä tyynyltä heräävä hymypoika. 

Nauttikaa lopputalvesta ja fiilistelkää!
xoxo

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että sulla menee hyvin <3 :)

    VastaaPoista