-->

9.3.2015

Maaliskuun ensimmäinen on samalla myös kevään eka


Vaikka nyt ei enää maaliskuun ensimmäinen päivä olekaan niin kevätfiiliksissä täällä ollaan. Lumet lähti taas hurjan nopeasti ja ihan odottamatta, ja vaikka nää kelit aika harmaavoittoisia onkin viime ajat olleet, niin toivo keväästä elää. Mä rakastan kyllä kevättä, ihan niinkuin kaikkia suomen neljää vuodenaikaa. Tykkään elää hetkessä, ja musta tuntuukin aina joka vuodenajan kauneimpana sesonkina, että se on juurikin se vuoden kohokohta. Mutta hyvä kai näin.

Haha, varmaan turha edes kertoa mitä mulle kuuluu...jep - töitä, opiskelua ja mahdollisuuksien mukaan treeniä. Viikot kuluu todella nopeasti ja vuorokaudessa tuntuu aina olevan ihan liian vähän tunteja, mutta tässä vuodenaikojen murroksessa, joka oikeasti on aika tylsää aikaa, se ei välttämättä ole huono juttu.

Tänään mulla oli vapaapäivä, ja nukuttiin vähän normaalia pidempään kun unta riitti. Aloitin vapaapäivän ihanalla croissantti-aamupalalla ja blogeilla. Vietin suurimman osan päivästä mun oppikirjan kanssa, mutta päivällä kävin ihanan aurinkoisessa kevätkelissä juoksulenkin! Oon ollut nyt koko alkuvuoden melkein koko ajan enemmän tai vähemmän kipeenä, ja nyt viime viikollakin lepäilin ja parantelin itseäni. Oon näiden flunssajuttujen takia päässyt haluamaani vähemmän lenkkipoluille (ja siihen kuuluisaan kesäkuntoon on vielä hyvä matka) joten oli kyllä ihanaa vaan juosta, kuunnella linnunlaulua ja chillailla!

Oon tästä keväästä nyt oikeasti ihan todella inspiroitunut ja mulla onkin luvassa paljon kivaa tekemistä. Koska mun pääsykoelukemiset on nyt jo niin hyvällä mallillaan ja muutenkin oon nykyään tosi hyvä organisoimaan kiireisenkin elämän mukavaksi, niin luulen, että mulla saattaa olla inspistä myös valokuvailuun ja muuhun kivaan! Haha, mitä enemmän juttuja ja tekemistä niin sitä enemmän energiaa minussa virtaa, innolla siis odotellan.

Kevätfiilistä, xoxo

2 kommenttia:

  1. oi noi body shopin mansikkajutut on aivan ihania! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on! Ihanan kesäistä fiilistä tuo :D

      Poista