-->

12.3.2015

Muikku

Aloin pari päivää sitten selailemaan mun kuva-arkistoja vuodesta 2009 aina tähän päivään asti ja laitoin tilaukseen melkein viisisataa paperivalokuvaa. Mulla olisi jossain vielä sitäkin vanhempia kuvia, mutta niiden laatu on varmaan aika jäätävä, haha. Anyway, mulla on ollut tosi kauan mielessä, että haluan teettää ihan oikeita kuvia ja laittaa ne albumeihin mistä niitä on paljon mielekkäämpää muuten vaan selailla kun koneelta, mutta en oo vaan jostain syystä saanut aikaisesksi tai muistanut. No, nyt ne on tulossa ja kohta päästään ihailmaan perinteisiä kuvia.

Mulla olis hirvittävä into nyt valokuvata. Tykkään ottaa sekä luontokuvia, actiona. että muotokuvia, ja oikeastaan on kivaa kuvata ihan mitä vaan. Valokuvattavia malleja on aina hirmu vaikea löytää, mutta näissäkin kuvissa esiintyvä ihana Vilma on toiminut mun luottomallina usein. Toivotaan, että pääsen tässä ihanan aurinkoisen inspiroivan kevään aikana elämään paljon kamera kädessä. Oon pääosin tämän pienen blogin ansiosta oppinut rakastamaan valokuvausta, ja se on kyllä nykyään ehdottomasti se mun taidemuoto! 

Tähän alle kokosin joitakin vanhoja helmiä, mitkä arkistoja tutkiessa tuli vastaan, niitä fiilistellessä on hyvä suunnitella tulevia shootingeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti