-->

31.3.2015

Mummi ja Vaari ja kultaiset 50 vuotta

Lauantaina oli spessu päivä, sillä kokoonnuttiin äidin puolen suvun kanssa Hangossa juhlimaan mun isovanhempien 50-vuotishääpäivää eli kultahääpäivää. Kovin on pitkä aika tuo puoli vuosisataa viettää käsi kädessä, mutta kuulemma on aika mennyt nopeasti! Respect, ei voi muuta sanoa.

Mummi ja Vaari on koko 50-vuotisen avioliittonsa ajan asuneet Hangossa ja äiti on siis tosiaan sieltä kotoisin. Mäkin aina sanon olevani puoliksi Hankolainen, ja tää on luonnollisesti syy siihen miksi osaan niin hyvin puhua ruotsia...eiku eh ingenting. Joka tapauksessa, kokoonnuttiin Hankoon juhlimaan ja käytiin Itäsataman ravintola Origossa syömässä kolmen ruokalajin illallinen (joka mun tapauksessani oli kyllä vain yhden ruokalajin, ja vierestä katselin kun 11 muuta seurueen jäsentä herkutteli muun muassa yllä näkyvällä juustokakulla).

Saatiin tuohon kauniiseen lauantaipäivään vielä aurinkokin! Vaikka aamusta pitkälle iltapäivään sää näytti harmaalta, niin sieltähän se Hangon kuuluisa aurinko sitten kuitenkin paljastui pilvien raosta loppuipäivästä ja päästiin vähän fiilistelemään valoa. Mä olen kyllä todistanut Hangon auringottomanakin, mutta Juho ei edelleenkään usko, että siellä olisi päiviä jolloin ei aurinko paista. Hyvä päivä oli siis, ja oli mukava nähdä sukulaisia ja kokoontua saman pitkän pöydän ääreen, ei meinaa tällaista tule liian usein tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti