-->

25.3.2015

Nahkatakki-tennarityttö

                       
                          Ray Ban sunnies | Zoey M coat | GT T-shirt | Tiger Of Sweden jeans | Glitter scarf | Vuitton bag | Björn Borg sneakers

Eilen treffasin Lindaa stadissa, ja otettiin samalla pari kuvaa pitkästä aikaa. Mun hiukset näemmä on lähtenyt ponnarilta karkuun kun on pitänyt aurinkolaseja otsalla, mutta muuten ihan kivat kuvat. Ihanaa kun ulkona tarkenee jo hyvin nahkatakilla, sillä mä oon kyllä nahkarotsimimmi ihan henkeen ja vereen, haha. Vaikka Hullareillakin on juurikin nyt ihania trenssejä ja kevättakkeja tarjolla, niin onnistuin uskottelemaan itselleni, etten tarvitse sellaista koska kuljen kevään kumminkin vaan nahkatakissa... Uudet kengät mä kuitenkin tarvitsisin, sillä niinkun varmasti näkyy, nuo aikaa eläneet pinkki-valkoiset Björn Borgit alkaa olemaan jo aika kuluneet, eikä varsinaisesti kyllä muutenkaan sovi tuohon asuun, hups.

Mutta oli tosiaan ihana nähdä kaiken työn ja opiskelun keskellä Lindaa. Harmittaa ihan hirveästi kun ei vaan saa aikaseksi nähdä ystäviä useammin, vaan aikatauluttaa vaan elämää samalla tavalla koko ajan ja lupailee, että kesällä sitten. No, anyway, käytiin Johdossa salaateilla ja jutskailtiin opiskelukuvioista ja kaikesta mahollisesta, sekä käveltiin ja fiilisteliin keväistä stadia. Mulle kävi vielä illalla hauska juttu, kun kiirehdin jo autolle jonka parkkiaika oli juuri umpeutumassa, meinaa törmäsin (oikeasti melkein kirjaimellisesti) mun vanhaan lukiokaveriin jota en oo pitkäänpitään aikaan nähnyt. Vaihdettiin siinä ihan pikakuulumiset ja luvattiin koodailla!

Tällaista siis tänne. Tällä hetkellä tuolla sataa lunta, ja maa on ihan valkoinen, mutta eiköhän tuokin takatalvi aika nopeasti sula. Nyt mun pitäisi taas palata ainakin tunniksi mun johtamisen ja markkinoinnin opiskelujen ääreen ja kohta alkaa valmistautumaan iltavuoroon. Niin, ja miettiä mitä teen Hullujen Päivien kanssa, siinä se Stocka olis houkuttelevasti töihin mennessä... 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti