-->

8.4.2015

Uusi luottomeikkivoide etc.

Uusia kosmetiikkajuttuja luvassa! Mä oon jotenkin sellainen, että jos löydän jonkun hyvän tuotteen niin en sitten jaksa edes vaivautua kokeilemaan mitään uutta, ja oon itekin ihan ihmeissäni kuinka paljon uusia suosikkeja oon ihan pienen ajan sisällä löytänyt. Oon myös pitkään ollut ihme kosmetiikkahamstraaja ja mulla on koko ajan paljon erilaisia purkkeja ja purnukoita käytössä. Haha, esimerkiksi meillä on kylppärissä kaksi hyllyä shampoopulloille ja tällaisille, niin mä oon vallannut yksin toisen niistä ja mun kolme muuta perheenjäsentä jakaa sitten sen toisen... Jostakin syystä se tuotteiden määrä on alkanut häiritsemään mua, ja oon halunnut karsia mun kosmetiikkatuotteet vaan näihin muutamiin parhaisiin. Tässä siis muutamia mun suosituksia!


Lumenen uusi Matt Control-meikkivoide on oikeasti paras meikkivoide mitä oon ikinä kokeillut! Meillä oli töissä jaossa sellasia pieniä näytteitä tästä, ja kun kerran olin kokeillut niin olinkin sitten ihan myyty. Tää peittää ihan täydellisesti ja iho pystyy ihan saman näköisenä koko päivän. Hintaa tällä on joku 15 euroa, mikä on musta erittäin kohtuullinen näin hyvästä meikkivoiteesta.

Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut mitään suurta vartalovoidesuosikkia, vaan oon aina käyttänyt sitä mikä käteen on sattunut. Tämäkään Dieselin Body Lotion ei mikään uusi suosikki sinänsä ole, mutta tämä on ensimmäinen tällanen hajuveden kanssa "samaa sarjaa" oleva voide. Sain tämän ystävänpäivänä Sokokselta kun ostin tuon saman sarjan hajuveden, johon oon puolesti luottanut jo tosi kauan. Mutta hei täähän on ihan älyttömän fiksua hoitaa ihoa samantuoksuisella voiteella kun edT on! Haha, ei varmaan monellekaan ollut mikään uusi keksintö mutta mä oon ihan fiiliksissä.

Baby Lips Dr.Rescue-huulirasva yllätti mut positiivisesti, vaikka aikaisemmt kokemukset näistä on mulla ollut aika isoja pettymyksiä. En sanoisi, että tämäkään nyt mitään huulirasvojen aatelia on, mutta tämä mun version sävy Peach antaa tosi kivaa nudeväriä huuliin ja jännästi viilentää huulia. En normaalisti laita huuliini tyyliin muuta kuin Bepanthenia koska musta huulipunat ja vastaavat on jotenkin epäkäytännöllisiä, haha. Mutta tätä oon kyllä kuluneen talven ja kevään aikana käyttänyt mielelläni.

Ja hei, mua kiinnostaisi ihan hirveästi kokeilla kookosöljyä, sillä oon kuullut siitä ja sen monikäyttöisyydestä ihan hirveästi hyvää. Mun on ehkä pakko käydä tässä joku kerta ostamassa purkki sitä, sillä oon tuollaisten "luonnontuotteiden" ja lisäaineettomuuden suuri puolestapuhuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti