-->

2.4.2015

Barbie hevifani

Haha, voiko olla enemmän tuulen tuivertamat hiukset kuin mulla tässä kuvassa? Näin saattaa käydä kun kuvailee tuulisella rannalla. Tämäkin kuva on siis viikonloppuiselta Hankoreissulta, ja Juhon käsialaa - saisinkohan mä poikaystävästä luottokuvaajan.

Näissä kuvissa on vielä selkeä kevätkeli, mutta se muuttuikin sitten maanantai-aamuna maaliskuiseksi taka-talveksi, oli kyllä melkonen yllätys herätessä aamulla. Tiistaina aamulla puolestaan lähdin reippaana sporttityttönä aamulenkille sen enempää ajattelematta, ja vastassahan oli sitten nilkkoihin asti ulottuva jäinen sohjo kaikilla teillä. Tykkään kyllä haastaa itseäni ja extreme-olosuhteissa treenaaminen on jees, mutta siinä kyllä vähän mentiin jo rajoilla jääkylmällä vedellä marinoidut lenkkarit jalassa ja veden sataessa vaakasuoraan kohti kasvoja.

Vaikka tällainen keli olikin yllätys, niin mua ei oikeastaan edes haittaa. Oon todella kiireinen ja tuolla mennessä ja tehdessä se keli ei oo muhun onneksi vaikuttanut, ja tiedän kyllä, että se kevät sieltä tulee. Mulla on monta rautaa tulessa tällä hetkellä, ja vaikka oon aina ollut tosi kärsimätön niin tämä elämäntilanne on ehkä vaikuttanut niin, että musta on tullut hippusen kärsivällisempi monessa asiassa. Oon kyllä aina liputtanut positiivisen asenteen nimeen, mutta tällä hetkellä en kyllä selviäisi mitenkään jos en jatkuvasti ajattelisi asioiden kahden puolen positiivista osuutta. Don't worry be happy!

Mutta arvatkaa missä olin viime perjantai-yönä? Bäkkärillä (rock-henkinen baari stadissa) Nightwishin uuden pitkäsoiton ennakkokuuntelubileissä, so cool! Olin teininä henkeen ja vereen hevityttö ja itseasiassa ylä-asteella mun lempinimi oli oikeasti Nightwish, haha. En ehkä enää näytä stereotypiseltä hevifanilta, ja siksi mua naurattaa itseänikin, että löysin itseni sieltä liikuttumasta uudesta levystä ja jonottamassa sitä heti keskiyöllä.

Sellaista mulle tällä erää. Kuunnellaan Nightwishia ja carpe diem! 
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti