-->

24.4.2015

Elektroniikkamyyjä

Heisan ystävät! Näin aloitin tiistaina työpaikan kahvioon jättämäni jäähyväiskirjeen. Uudet tuulet siis puhaltaa, jej. Mun puolitoistavuotinen tieni Anttilassa tuli nyt siis päätökseen ja haikein mielin mennään nyt kohti uusia haasteita, mutta kaikesta huolimatta oon ihan superinnostunut! Innostunut oon myös siitä, että yli vuoden kestänyt pääsykoeurakka on todella lopuillaan ja hippusen yli kuukauden päästä ohi - toivottavasti ihan kokonaan (haha, en kyllä nyt uhoa mitään, mutta katsotaan miten käy).

Kevätkin on edennyt ihanasti, ja oi sitä riemun määrää kun viime viikonloppuna Seurasaaressa huomasin ensimmäiset silmut puissa. Nyt kukat kukkii ihan valtoimenaan ja osa silmuistakin on muuttunut viikossa pieniksi lehdiksi. Oon ihan täynnä kevätfiilistä ja energiaa! Se näkyy muun muassa siinä, että oon treenannut paljon, sillä en vaan malta pysyä paikallaan kun ulkona on niin mahtava keli.

Täpinöissäni oon suunnitellut jo aika paljon tulevaa kesääkin, ja esim. varailtiin juuri eilen kesälomareissua Eurooppaan! Vaikka mulla ei nyt uuden työn takia olekaan varsinaista kesälomaa, niin silti uskon, että kesästä on tulossa mahti. Oon tällainen Duracel-pupu ja pakkomielteinen aikaansaaja, joten oon oikeastaan vaan innoissaan siitä, että mulla on kesälläkin ehkä vähän kiire.

Mutta hej, ehkä nämä mun muutaman postauksen kesähypet nyt riittäisi. Nyt voitaisiin keskittyä vaikka viikon päähän vappuhommiin. Mä en vielä tiedä mitä oon tekemässä, sillä viime vuodet vappua on tullut aina vietettyä kanssaopiskelijoiden seurassa. Nyt kun en mitään koulua käy niin musta tuntuu, että oon vähän hukassa koko vapun kanssa, haha. Mutta ehkä mä jotakin keksin, Juho puhui jostain picnikistä Tähtärissä... katsotaan.

Hyvää viikonloppua till alla! xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti