-->

5.4.2015

Keltainen huhtikuu


Hyvää pääsiäistä! Pupuja ja tipuja ja suklaamunia ja kaikkea kovin keväistä kuuluu myös mun pääsiäiseen, vaikka eilen illalla vielä kovasti näyttä siltä, että talvi jatkuu. Tänään on kuitenkin ollut ihan kiva keli ja mun mielestä ulkona tuoksuu jo keväälle. Huomiseksi on luvattu vielä parempaa keliä ja itseasiassa tästä eteenpäin nyt näyttäisikin aika lupaavalta, jejj!

Mulla oli eilen lauantaina työpäivä, mutta silti tuntuu kuin tässä pääsiäisen aikana olisi tullut lomailtua ihan kunnolla. Oon kyllä töissä käynnin lisäksi vielä lukenutkin aika monta tuntia, mutta silti aika on vaan kadonnut johonkin ihan vaan jillailemalla. Ollaan tosissaan syöty ihan hirmuisesti suklaamunia ja muitakin pääsiäisruokia, joten huomenna pitää palata kyllä normaaleihin tottumuksiin jotta vältetään joululta tuttu täyteenahdettu fiilis, haha.

Eilen saatiin meidän pääsiäisrentoiluun vähän väriä, kun haettiin Juhon vanhemmilta niiden koira yökyläilemään. Oijoi sydän sulaa kun sellasen hauvavauvan kanssa touhuilee... ja koirakuume vähän kasvaa myös. En ehkä ottaisi koiraa just nyt tähän elämäntilanteeseen, mutta kyllä mulla siitä huolimatta hevoskuumeen ohella on säännöllisen epäsäännöllisesti hauvakuume. Ja prätkäkuume ja laukkukuume ja kajakkikuume ja vaikka mikä, haha, eikä muuten helpota näin kevään edetessä...

Nyt nauttimaan tästä keväästä ja imemään D-vitamiinia suoraan auringosta hop!
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti