-->

16.4.2015

Kesäviboja


Viime päivinä aurinko on todellakin alkanut piristää tätäkin kylmää pohjolaa, ja oon yrittänyt kyllä ottaa siitä ilon irti olemalla ulkona ja esimerkiksi pyöräilemällä matkoja. Pääsykoeurakan lopun jo lähestyessä oon myös alkanut suunnittelemaan kesäjuttuja ja kaikke, mitä voin opiskelu-urakan jälkeen puuhailla. En luultavasti tänäkään kesänä ehdi lomailla juurikaan, mutta siitä voin kyllä syyttää vain itseäni kun järkkään itseni kiireiseksi, haha. Silti oon oikeen innoissani, koska en mä nyt 24/7 aijo töitä paiskia.

Viime kesän biitsihommat jäi ihan muutamaan kertaan ja taisin heittää talviturkinkin vasta siinä heinäkuun puolivälin tienoilla. Tänä vuonna haluaisin ehkä vähän enemmän päästä uimaan ja fiilistelemään rantaelämää, joten siitä innostuneena ostin jo nyt uudet bikinit. Se ei itseasiassa ollutkaan sitten ihan yksinkertainen juttu, sillä oon totaalisen eriparinen ylä- ja alaosien suhteen. Nuo pitsiversiot löytyi sitten Cubukselta, mutta haluaisin kyllä ihan tuollaisten basicbasic-bikinien lisäksi vielä jotkut erilaiset.

Kesässä odotan ehkä kaikista eniten monipuolisempia urheilumahdollisuuksia! En oo vielä käynyt testaamassa mun rullaluistimiakaan, mutta kohta on ehdottomasti sen aika, ja sitten aijonkin luistella vähintään kolme pitkää lenkkiä viikossa koska se on ihan parasta. Lisäksi haluan ainakin ratsastamaan ja melomaan, kun vedet vaan tarpeeksi lämpenee. Ja olishan mulla vähän prätkäkuumekin, sillä myin mun Yamahan tosiaankin viime syksynä pois.

Nyt ajattelin kuitenkin ihan ekana vaihtaa mun talvirenkaat pois, hupsis... vähän oon myöhässä erinäisten pikku ongelmien takia, ja nyttenkin siis odottelen Juhoa tai faijaa kotiin, että joku tulis vääntämään ne pultit irti, haha... Mutta tänään vaihdan ne vielä! Se olkoon mun seuraava askeleeni kohti kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti