-->

12.4.2015

Kevään isoin ulkomaanmatka


Heisan ja kevätterkut lahden eteläpuolelta. Käytiin tiistaina Juhon kanssa päiväristeilyllä Tallinnassa, mutta ei siellä kyllä oikeasti ihan hirveän keväinen keli ollut. Vesisade ja harmaus väistyi auringon tieltä vasta siinä vaiheessa kun lähdettiin kotiinpäin, mutta ainakin saatiin fiilistellä nättiä auringonlaskua merellä. Mun viimekertaisesta Tallinnan reissusta olikin kulunut jo vuosi, joten oli ihan hausta käydä tällainen päiväretki.

Meidän tallinnapäivä kului shoppaillessa, pikaturistikierroksella Vanhan kaupunkin kaduilla ja syömässä. Mun tavoitteena oli löytää uudet kevätkengät, joita olin epätoivoisesti etsinyt Suomesta koko kevään, ja tämä onnistuikin, sillä löysin ihan täydelliset tennarit Virukeskuksesta. Lisäksi mukaan tarttui yksi paita, eli aika vähällä selvittiin. Musta tuntuu, että oon nykyään hirmusen huono shoppailija, haha, en sitten tiedä onko tämä huono vai hyvä.

Koleasta kelistä huolimatta reissu oli oikein mukava. Vaikka tuo välimatka onkin sen bout 50 kilometriä niin tuleehan risteilyistäkin sellanen matkustusfiilis. Hyvä vaihtoehto siis näin superkiireisen kevään keskelle irtiotoksi. Nyt täytyy vielä hetki jaksaa sykkiä tätä kevättä, mutta hyvin oon jaksanut hymyillä. Kun tämä kevät on ohi niin mullakin on toivottavasti aikaa kattella vaikka vähän isompaa reissua ja elää vielä vähän enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti