-->

3.5.2015

Vappuhulinaa


Vappuviikonlopusta selvitty, jej, Ensimmäinen vappu yo-lakki päässä juhliessa suijui oikein mukavasti, vaikka keli olikin kovin kylmä. Aluksi mietin, että laitanko lakkia ollenkaan päähän sillä pelkäsin sen ottavan ei-toivottua osumaa, mutta onneksi laitoin. Onhan se nyt hienoa, että kymmenen vuoden opiskelun tulos, eli valkolakki saa kerran vuodessa keikkua päässä, haha. Vapunvietto alkoi aattona Mantan lakituksella, josta sitten jatkettiin vaan keskustassa pyörien loppuilta siihen saakka, kunnes jäädyttiin ja lähdettiin melko aikaisin jo nukkumaan.

Vappuaattona puolestaan kokoonnuttiin ystäväporukalla Kaivariin vappupiknikille skumppapullojen ja nyyttärieväiden kanssa. Tunnelma puistossa oli oikein vappuisan railakas, mutta kova tuuli kyllä viilensi tällaista vilukissaa myös siellä. Loppu vappupäivä vietettiinkin sitten Suomen ekaa lätkämatsia katsoen, outs. Mä en oikeasti kyllä mikään jääkiekkofani ole, mutta onhan nuo suomipelit isolla porukalla ihan hauskaa ajanvietettä välillä, katsotaan kuinka tänä vuonna kisoissa sitten käy.

Menneen viikonlopun pyhitinkin sitten oikeastaan vaan opiskelulle. Huomenna pitäisi taas viikon "lomailun" jälkeen palata töihin. Toukokuusta tulee HC aika varmasti, mutta nyt kun jaksaa painaa 25 tuntia vuorokaudessa niin kuukauden päästä voi olla sitten ylpeä ja tyytyväinen itseensä! xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti