-->

23.6.2015

Juhannusjuttuja

Juhannus tuli ja meni tänä vuonna ihan ennätysnopeasti, ja puoliksi se kuluikin oikeastaan ihan vaan töissä. Ollaan niin kauan kun voin muistaa oltu juhannuksena mökillä Mikkelissä perheen ja suvun kanssa, mutta tällä kertaa jäätiin kavereiden kanssa stadiin. Kokoonnuttiin isolla hyvällä porukalla mun vanhempien luokse grillailemaan, hengailemaan, saunomaan ja juhlimaan keskikesää - ja kivaa kyllä oli!

Meillä oli alunperin tarkoituksena hengailla muutaman kaverin kanssa, mutta muutamalla kaverilla on aina muutama kaveri ja siitä se porukka kasvaa, haha. Lisäksi mun veli kavereineen liittyi myös seuraan, mutta tässä tapauksessa tää toimi oikeinkin hyvin. Kaikkia kavereita on yllättävän hankalaa saada samaan aikaan juhlimaan joten en valita en.

Tänä vuonna saatiin onneksi vielä mukavan lämmin, kirkas ja sateeton juhannus joka takasi mukavat pihajuhlat. Kaikin puolin jepa siis. Toivotaan, että tästä sateettomasta juhannuksesta nyt alkaa kunnon kesä ja päästään fiilistelemään aurinkoa! Monet sanoo, että vasta juhannuksesta alkaa se oikea kesä joten odotukser on korkealla. xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti