-->

26.6.2015

Kaksi vuosikymmentä ja muutama tunti päälle

Well hello! Riikka 20 vuotta kirjoittelee täällä teini-iän ohittaneena, haha. Vähän tuntuu hassulta kun ei enää olekaan teini, sillä esimerkiksi yli puolitoista vuotta työelämässä olen saanut kuulla tästä teiniydestä ja nuoreudesta läppää. 20-vuotiaaksi mennessä kasvoin kyllä aika hyvin aikuiseksi, sillä hankin muun muassa toisen asteen tutkinnon, vakituisen työpaikan ja "ammatin", oman auton, miehen ja asunnon!

Myös tuo 20 vuotta asennetta pitää ilmeisen hyvin paikkansa, sillä aina oon asenteella elänyt, haha. Mun ja Juhon vanhemmat oli meillä eilen kyläilemässä ja äiti kertoi sitten muistojaan, että kuinka olin kiireinen jo kun synnyin ja kuinka oma tahto on aina löytynyt. Faija sanoi, että heille ei tullut mun poismuutto yhtään yllätyksenä kun olin kuulemma jo 3-vuotiaana sanonut muuttavani pois kotoa kun ei ollut ihan isin ja äitin mielipiteet käyneet omieni kanssa yhteen, oivoi...

Mun synttäripäivä alkoi ihanalla Fazerin aamupalalla Pinjan kanssa ja kohta ajattelin lähteä käymään pitkästä aikaa kaupoilla tsekkaamassa alet. Mulla on ollut aina tapana ottaa synttärit vapaaksi ja viettää sellainen ihan supermukava päivä, joten toivotaan, että tänäänkin saan nauttia elämästä kunnolla. xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti