-->

9.6.2015

Punahilkkatytön paluu

                                                                Zoey M coat | DIY croptop | H&M dress | Vuitton bag | H&M ballerinas

Heisan ja hiphurraa, olen saanut elämäni takaisin ja sen kunniaksi sitten juossutkin viikon pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Pääsykokeiden jälkeen halusin heti nähdä kauan kaivattuja ystäviä ja treenata paljon. Lisäksi mulla on ollut paljon töitä ja sen lisäksi vielä kasa erinäisiä asioita hoidettavana. Elämä tuntuu kyllä aika ihanalta kun ei tarvitse enää viettää aikaa ainoastaan niiden oppikirjojen kanssa, oli se ihan jopa hauskaa hetken mutta ei sitä kauaa jaksa, haha.

Nämä kuvat on lauantailta kun nähtiin tyttöjen kanssa keskustassa. Tarkoitus oli fiilistellä kesää ulkona, mutta meidät yllätettiinkin sitten sateisen harmaalla iltapäivällä ja päädyttiin Anniinalle hengailemaan. Tuo kauan käyttämättömänä odottanut maksi päätyi ylle, sillä mulla oli tämän stadipäivän jälkeen kahden ystävän valmistujaisjuhlat ja halusin pukea jotakin, joka sopii kaupunkipäivään ja juhliin, joka on sopivan mukavaa päällä ja lisäksi tarpeeksi lämmin - so. 5/5.

Reilu viikko sitten puolestaan juhlittiin mun veljen YO-lakkia, ja juhlista kertyi kuvamatskua vähän liikaakin, mutta toivotaan, että tässä pian ehdin käydä niihinkin kuviin käsiksi. Haha, ja sitten isoin kuuluminen - jotta aika ei vaan kävisi pitkäksi niin muutetaan tässä viikon sisällä, ja iik, musta tulee ydinkeskustalainen. Noei, oon oikeasti tosi innoissani, mutta onhan tässä tätä säätöä niin, että tuo mun totuttu 25 tuntia vuorokaudessa-rytmi tulee edelleen tarpeeseen.

Mutta kuullaan taas pian uusien juttujen merkeissä, xoxo.

2 kommenttia:

  1. Tuo paita ja takki osu suoraan silmien kautta sydämeen! Eikä sun blogi sen huonompi oo :3

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    VastaaPoista