-->

28.6.2015

Synttäripäivä


Vietin siis tosiaan perjantaina mun synttäreitä ja enemmän tai vähemmän rentoilin koko päivän. Mulla oli myös nyt tämä viikonloppu vapaana joten tällä hetkellä fiilis on oikein mukavan levännyt. Perjantaina aamu alkoi Fazein aamupalalla Kluuvikadulla edellisen päivän synttärisankari Pinjan kanssa. Suosittelen kyllä tuota Fasun aamiaista, sillä tuohon 12,90€ hintaan sai vaikka mitä puurosta hedelmäsalaattiin, smoohieen ja kakkuihin - ja sillä kyllä jaksoi pitkälle iltapäivään.

Päivällä kävin pitkästä aikaa pienen shoppailukierroksen Forumissa ja löysinkin pari kivaa juttua aleista. Juho tuli neljän aikaan töistä ja lähdettiin vielä yhdessä pyörähtämään Stockalla ja sen jälkeen  jatkettiin iltapäiväkävelylle Linnanmäelle! Ei kyllä mihinkään laitteeseen uskaltauduttu, sillä näin vanhentuneena musta on tullut niin merisairausaltis, että se kaikki kieppuminen saa huonon olon aikaan jo katsomisesta, haha.

Keskustaan palatessa päätettiin vähän ex tempore mennä Keskuskadun Stone'siin burgereille, eikä kyllä petytty täälläkään. En oikeastaan edes välitä hampurilaisista normaalisti, mutta tämä juustohampurilainen oli kyllä aivan taivaallinen. Stone's paikkana oli muutenkin kivan rento, palvelu hyvää ja henkilökunta todella mukavaa.

Syömästä lähtiessä mietittiin, että mentäisiin vielä johonkin terassille hengailemaan, mutta päädyttiinkin sitten vaan kotisohvalle viinin ja suklaan kanssa. Rento synttäripäivä oli siis todella onnistunut, täynnä hyviä makuja, kaunista ilmaa ja ihania ihmisiä. Onnea minä 20 vuotta!

4 kommenttia:

 1. mihin kouluun hait nyt keväällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppikseen, Tutalle ja muutamaan muuhun tekniikan alaan :)

   Poista
  2. Pääsitkö sisään?

   Poista
  3. Ää, en...jäin 21. varasijalle :/

   Poista