-->

25.6.2015

Uusi koti ja vähän sneekpeekiä


Terkut nyt siis Kampin kattojen yltä! Ollaan nyt aika hyvin kotiuduttu kesäkuun puolivälin muuton jälkeen ja pieniä viilauksia lukuunottamatta täällä näyttää jo mukavan valmiilta. Mua häiritsee hirveästi keskeneräisyys ja siksi oonkin halunnut laittaa paikkoja nopeasti kuntoon. Jatkettiin meidän uuden kodin sisustuksessa samaa linjaa mitä mun huoneeni sisustuksessa ennen nähtiin, joten täällä on paljon tuttua. Tämä meidän asunto on kuitenkin viidelläkymmenellä neliöllään aika paljon isompi kuin pelkkä makkari joten hankintojakin piti toki tehdä, mutta hyvältä tosiaan näyttää.

Ja oi vitsit kuinka hyvin viihdyn täällä. Mulla kestää kymmenen minuuttia kävellä töihin, kaupat on kaikki kulman takana ja lenkillekin pääsee helposti esimerkiksi Hietsuun tai Töölönlahdelle. Lisäksi tämä meidän asunto on juurikin täydellisen mallinen/kokoinen meille ja lisäksi tosi valoisa. Ainoa miinuspuoli mikä on ilmennyt jo tässä lyhyessä ajassa on tuon auton parkkipaikka...kyllä sen aina on johonkin koloon sitten saanut, mutta onhan se tietty vähän eri kierrellä kymmenen minuuttia sopivaa koloa etsimässä kun on tottunut vaan ajamaan sen pihaan.

Anyway elämä ihan oikeana stadilaisena on siis lähtenyt hyvin sujumaan ja tänään saadaan esitellä meidän koti molempien vanhemmille! Ja huomenna vietän mun synttäreitä...jänniä aikoja, haha. xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti