-->

13.6.2015

Veli ylioppilas

Pari viikkoa sitten juhlittiin mun pikkuveljen ylioppilasjuhlia. Onnea vaan siis veljelle! Päivä oli onneksi mun juhlien tavoin oikein aurinkoinen ja lämmin, ja fiilis tämän ansiosta aurinkoinen. Mun tehtävänä oli toimia virallisena valokuvaajana, ja tänäkin vuonna kuvialtiin muun muassa vähän crossipyörä-ylioppilaskuvia. Käytiin toki sitten myöhemmin ottamassa vielä vähän virallisemmat kiitoskorttikuvatkin.

Juhlat on niin kivoja, haha. Nyt kun mun veli sai lakin päähänsä niin tällaisia isoja juhlia ei ihan heti taida olla tiedossa, mutta pitää järjestää sitten senkin edestä pienempiä! Varsinkin näin kesäaikaan juhla on ihania. Tänä kesänä päästään ehkä juhlimaan vielä mun synttäreitä sekä tupareita (sillä muutetaan nyt tänä viikonloppuna, jej). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti