-->

3.7.2015

Kahden perheen illallinen


Ihana aurinkohellekeli tuolla! Heräsin tänään jo aamulla aikaisin ja käytiin jo parin tunnin kävelyllä Kaivarissa koska on vaan niin superihana päivä. Nämä kuvat on viikon takaisia, illasta kun järjestettiin meidän molempien vanhemmille tupaantuliaisillallinen meillä. Kutsuttiin siis vanhukset tänne ihastelemaan meidän uutta kotia sekä tapaamaan toisiaan hyvän ruoan merkeissä ja oikein mukava ilta tuo olikin.

Kokkailtiin tomaattikeittoa alkuruoaksi, coca-colapossua ja uunijuureksia pääruoaksi ja jälkkäriksi vielä nuo vadelma-persikka jätskimaljat. Mä en todellakaan ole mikään luonnonlapsi keittiön puolella, mutta onneksi Juho sitten osaa vähän erikoisempiakin juttuja niin, ettei aina syödä vaan pastaa, haha. Illalliskutsujen järkkääminen oli kyllä oikein hauskaa kun sai suunnitella menun ja kattauksen ja kaikki.

Oikeita tupareita vietetään meillä vasta elokuun alussa kun tämä keskikesä osui juuri tähän muuton jälkeen ja ystävillä sekä tuttavilla on luultavasti aika kiire aikataulu viikonloppuisin. Tupareissa ei ehkä ihan näin fancya safkaa tarjoilla, mutta palaillaan siihen aiheeseen sitten kun se on ajankohtaista. xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti