-->

9.7.2015

TBT Egypti


Unkarinmatkaan ollessa viikon verran aikaa, alkaa tuo matkakuume olemaan aikalailla pinnassa. Näimpä päädyin selailemaan vanhoja matkakuvia vuosien takaa Egyptistä haikaillen matkustamisen ohella myös lämmintä ja aurinkoista keliä. 

En ole viimeiseen neljään vuoteen matkustanut muualle ulkomaihin kuin Viroon ja Ruotsiin, joten tämä meidän tuleva loma tulee kyllä tarpeeseen. Se tuskin kuitenkaan tyydyttää matkakuumettani kuin hetkeksi, sillä jostain syystä mut on vallannut jonkinlainen kaipuu nähdä maailmaa. Oon itseasiassa suunnitellut, että jos saan aikataulut hoidettua niin syksyllä olisi kiva tehdä joku toinen kapunkiloma.

Mutta niin siitä Egyptistä, oltiin siellä mun perheen kanssa muutamia vuosia sitten lomalla ja matkakohteena se oli ainakin hieman perus turistikohteita eksoottisempi. Majoituttiin toki hotellilla joka oli täynnä länsimaalaisia jne. mutta päästiin tuolla matkalla tutustumaan myös historiallisesti merkittäviin kohteisiin kuten Valley of the Kings.

Muistan Egyptinmatkasta varmaan kaikista elävämpänä sen hiekan määrän, haha. Niilin varrella ja hoidetuilla hotellialueilla oli toki vehreää, mutta muuten koko maa oli kyllä yllä olevien kuvien värinen. Jos en olisi perheeni kanssa matkustanut Egyptiin, niin se olisi varmasti must see-listallani, mutta kerran sen nähtyäni en välttämättä kaipaa enää takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti