-->

30.8.2015

Kesän viimeisiä
Kesän viimesiä päiviä elellään taas, ja mulla on ihan tosi hyvä fiilis tulevasta syksystä. Ollaan monen kaverin kanssa puhuttu viime päivinä siitä, kuinka kivoja Suomen neljä vuodenaikaa on, ja kuinka näin loppukesästä sitä aina odottaa syksyä. Mennyt kesä oli harmillisen kolea ja se ainakin tuntuu mun kohdalla yhtenä syynä, miksi syksyä odottaa niin kovin. Haha, -logic? Musta vaan tuntuu siltä, että vaikka kesäkelit elokuussa hellikin meitä, niin ei kesä näillä leveysasteilla kuitenkaan jatku pidempään, ja jos kerta kolea keli on niin paremmalta se tuntuu yhditettynä kauniiseen ruskaan.

Eilen illalla fiilisteltiin vielä kesätunnelmissa, kun kokoonnuttiin isolla kaveriporukalla kattoterassibileisiin Helsingin ylle. Oli kaikinpuolin onnistunut ilta, ja kahdekannen kerroksen näköalat yli Helsingin kauas merelle ei hirveästi enää parane. vieläkin oon fiiliksissä, haha.

Viime viikko meni kiireisissä tunnelmissa, kun oli mun ensimmäinen täysi kouluviikko, jonka lisäksi olin vielä joka ilta töissä. Onneksi työtahti nyt syyskuun alkaessa hidastuu huomattavasti, ja koulun sekä töiden ohella ehtii varmasti harrastaa ja puuhastella paljon kaikkea. Oon ollut kyllä ihan superinnoissani taas koulussa, matikantunnillakin fiilistelin kun jotain parempaakin juttua, kuinka kivaa oli vaan laskea! Välivuosi ilmeisesti teki mun kohdalla tehtävänsä, ja oon nyt ihan huisin motivoitunut.

Kuullaan taas, ensi kerralla sitten syksyn merkeissä. xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti