-->

10.8.2015

Kolmen koon ilonaiheet


KESÄ Aurinko, Esplanadi, lämpö, shortsit, Hietaniemi - näistä on mun viime päivät tehty. Oon saanut monien muiden tavalla kesäfiiliksen vihdoin päälle! Mulla sattui vielä tosi hyvät aikataulut tähän kesäviikkoon, sillä tein alkuviikon aamuvuoroa ja loppuviikon olinkin sitten vapaalla. Aamuvuorojen jälkeen näin kahtena päivänä kavereita Espan puistossa hengailun sekä terasseilun merkeissä. Vapaapäivänä lähdettiin Tiinan kanssa Hietsuun ottamaan aurinkoa ensimmäistä kertaa tämän kesän aikana. Mä en oikeastaan oo hirveesti auringonottajatyyppiä kun en viihdy paikallaan, mutta oli se kyllä hyvä tunne maata siinä lämpimässä ja antaa D-vitamiinin virrata, haha.

KASVIKET Oon nauttinut kesästä myös hyödyntämällä ihania tuoreita kauden vihanneksia ja hedelmiä. Loppukesästä ja syksystä kaikki hedelmät ja kasvikset näyttää ja maistuu vaan niin ihanalta, ettei niitä voi vastustaa. Piknikille mennessä on ihanaa napata rasiallinen vadelmia mukaan tai jakaa rasiallinen tomaatteja ja viinirypäleitä kuulumisia vaihtaessa. 

KOULU Mun viime päiviin on itseasiassa kuulunut myös vielä yksi ilonaihe lisää, sain nimittäin sittenkin opiskelupaikan! En hirveästi täällä pääsykokeista puhunut, mutta jäin siis alunperin ärsyttävien kahden pisteen päähän sisäänpääsystä ja näin ollen ihan täpärästi varasijalle. Olinkin siis jo valmistautut ahkeraan työntekoon syksyn osalta, mutta sitten sähköpostiin kilahtikin viesti jossa kerrottiin mun päässeen varasijlta sisään opiskelemaan konetekniikkaa. Oon kyllä ihan superiloinen tästä käänteestä ja nyt mulla onkin enää reilu viikko koulun alkuun, haha niin hassua! Nyt siis nauttimaan vielä oikein kunnolla kesästä ja pian kohti uusia haasteita. xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti