-->

15.8.2015

Laukkuperheenlisäys


Tässä mun uusin laukkuperheeni jäsen Furlalta. Mulla on ollut jo pitkään hakusessa pieni crossbody-laukku, jonka löytäminen osoittautuikin yllättävän hankalaksi. En tiedä oonko ainoa, mutta mulla ainakin usein käy niin, että jos oikein kovasti etsin jotain niin sitä oikeaa ei kyllä löydy. Viimeksi keväällä etsin uusia tennareita kuumeisesti ja löysin hyvät lopulta Tallinnasta, haha. 

Anyway, tämä Furlan pieni sievä yksilö löytyi Budapestin lentokentän Duty Free-myymälästä ja vielä ihan kivaan hintaan verrattuna Suomen tasoon joten en voisi olla tyytyväisempi. Siinä on sisällä kaksi taskua ja sivussa vielä yksi, ja pienestä koostaan huolimatta laukku on melkoinen tilaihme; sisään mahtuu jopa aurinkolasikotelo! Tykkään myös irroirettavasta olkahihnasta, joka mahdollistaa laukun käytön haluttaessa myös cluchina.

Furla merkkinä on mulle entuudestaan kyllä tuttu, mutten jostain syystä ollut tutustunut yhtään heidän tarjontaansa mun tarpeisiin. Onneksi tämä kuitenkin osui mun matkalle, se oli sitä rakkautta ensisilmäyksellä, haha. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti