-->

3.8.2015

Mökkiloma


Päästiin lopulta käymään Mikkelissä mökillä viikko sitten, ja hyvä näin sillä kyllä mökkeily kuuluu kesään. Vietin mökkilomani tällä kertaa tosin kesäflunssan kourissa, mitä tuntuu olevan kovin paljon liikkellä näinä päivinä. 

Flunssasta huolimatta tehtiin mökillä sellaisia perus mökkijuttuja, haha. Käytiin rantasaunassa ja hurja Juho uskaltautu uimaankin, grillailtiin, ajettiin mönkijällä metsäteitä ja nautitittiin hiljaisuudesta. Mä en tosiaan ole vieläkään "heittänyt talviturkkia", enkä kyllä tätä menoa sitä varmaan teekään, sillä oon niin viluinen muutenkin, haha. Ehkä pakotan itseni johonkin avantoon joulukuussa heittämään talviturkkia, en meinaa muista kesää, etten olisi kertaakaan uinut, hui.

Yhtenä päivänä vein Juhon käymään Mikkelin keskustassa ihmettelemässä esimerkiksi tätä kuuluisaa toria, joka tuntui pienenä niin mahtavalta jutulta mutta joka nyt ei sitten kuitenkaan ollut se kesän kohokohta, haha. Viikonlopun aikana käytiin myös moikkaamassa mun kummitätiä ja serkkuja. Näillä kummitätivierailuilla on sellainen ihana etu, että sieltä saattaa saada vaikka uudet hiukset matkaan, hän meinaa on myös mun luottokampaaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti