-->

21.9.2015

Mäntyharju joukkue-SM


Vielä päästiin fiilistelemään SM-kisaa tänäkin vuonna, vaikka luulin jo, että mun mekaanikonhommat on ohi. Pikkuveli lähti kertalisenssillä puolivahingossa kisailemaan viime viikonlopun joukkuekisoissa, ja pakko sanoa, että oon kyllä aika tosi ylpeä! Finaalipaikka jäi ihan hiuskarvan varaan ja ajo oli älyttömän hyvää suhteutettuna tämän vuoden treenimääriin. Oli myös supermahtavaa päästä kisafiilistelemään pitkästä aikaa - ah, motocross! Kelikin oli oikein mukava ajankohtaan nähden. Vaikka minä ikuisena vilukissana palelinkin kolmessa takissa ja lapasissa, niin vettä ei satanut juurikaan ja sunnuntai oikeastaan oli ihan aurinkoinen. 

Crossihommat oli ilmeisesti vähäksi aikaa tässä, sillä pikkuveli lähtee pian armeijan hellään huomaan ja harrastukset tulee jäämään tauolle. Tähän kisaan oli kuitenkin hyvä lopettaa ja kyllä ajot varmasti jatkuu kun koulut on käyty. Veljen taukoilu tarkoittaa samalla sitä, että myös mun motocrossihommat on yhtä jäissä kun viimeisen vuoden aikana on olleetkin. Tämä viikonloppu kuitenkin taas sai sen bensan mun suonissa virtaamaan todella voimakkaasti ja oon varma, etten mä näistä kaksipyöräisistä tule ihan helposti yli pääsemään. Onneksi ei tarvitsekaan, sillä synnyin crossimimmiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti