-->

28.9.2015

Pink me

Seppälä scarf H&M blouse | Vero Moda skirt | Vuitton bag | DKNY ballerinas

Rakastan näiden kuvien asua sen kaikessa yksinkertaisuudessaan ja söpöydessä! Tuo hame on kulkenut vaatekaapissa jo ainakin viisi vuotta mutta edelleen se toimii. Kauluspaidan löysin muutama viikko sitten H&M:stä ja koska se istui kauluspaidaksi poikkeuksellisen hyvin ja oli oikein kohtuuhintainen (noin 15 euroa), niin ostin niitä samalla kaksi, toisen sinisenä. Ja oi syyspukeutuminen! Kesä on aina kesä, mutta kesällä ei voi käyttää kaulahuiveja ja neuleita tai mun tapauksessa edes melkein pitää hiuksia auki.

Mun syksyyn muutoin kuuluu oikein hyvää. Koulua, vähän töitä ja normaalia arkea. Viime viikolla meillä oli tekniikan fuksiaiset, eli Tursajaiset, ihan huisin hauska tapahtuma! Saatiin neljä mystistä vihjettä sisältävää kirjekuorta, joiden perusteella piti suunnistaa oikeeaan paikkaan. Olin ihan fiiliksissä kunnon salapoliisimeiningistä ja kilpailufiiliksestä, haha, ehkä on vaan hyvä, ettei osaa ihan aikuiseksi kasvaa!

Viikonlopun olin töissä, mutta tänään sain vähän rentoilla. Mulla oli meinaa poikkeuksellinen vapaapäivä kun meidän tunnit oli peruttu. Oonkin sitten kuluttanut päivää tekemällä koulutöitä kotona, ja äsken vedin kivan treenin kun istuminen alkoi ahdistaa. Nyt ajateltiin vielä jatkaa tätä iltaa katsomalla Robaa! Katsoin aikoinaan ekaa tuotantokautta innokkaasti ja musta on ihan huippujuttu, että sitä jatkettiin. Tykkään muutenkin näistä suomisarjoista paljon.

Mutta kuullaan taas, poltetaan paljon kynttilöitä ja fiilistellään ruskaa! xoxo

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan ihana tää asu ♥

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista