-->

8.9.2015

Syyskuu, nahkarotsi ja Frontside ollie

                                                                  ZoeyM  jacket | Seppälä scarf H&M blouse | Vero Moda skirt | Skopunkten shoes

Syksy...syksy! Oon viime viikon aikana suunnilleen joka päivä hehkuttanut tätä alkusyksyn ihanaa fiilistä. Musta pimenevät illat, kynttilät ja syysvaatteet on aina tähän aikaan vuodesta ihan parasta enkä muista, että kesän loppuminen olisi oikeastaan koskaan mua harmittanut. Syksy on musta myös kaikista kaunein vuodenajoista, vaikka kaikki neljä kovin ihania ovatkin!

Viime viikko meni pitkälti koulutöiden parissa. Torstaina vietettiin meidän vuosikurssin fuksiaisia kaivopuistossa, ja oli kyllä hauskaa, haha. Kierrettiin meidän luokalta kerätyn ryhmän kanssa erilaisia vähän heittäytymistä vaativia rasteja ja naurettiin itsellemme ja toisillemme kyllä ihan kunnolla. Mä pääsin esimerkiksi hyödyntämään lauluopinnoista karttuneita taitojani kun lauloin meidän mahtavassa pienoismusikaalissa Frontside ollieta suoraan sydämestä, en kestä...haha!

Viikonloppuna käytiin Hangossa, tällä kerralla juhlimassa mun 75-vuotiasta vaaria! Äidin puolen suku keräänty sinne nyt samaan aikaan, ja oli kiva nähdä myös serkkuja, joita normaalisti näkee kovin harvoin pitkän välimatkan takia. Meillä oli Juhon vanhempien koira taas mukana mummilareissulla ja voi että, kaikkien sydämet suli sille pikku otukselle jälleen kerran. Mulla olisi ehkä vähän koirakuumetta taas ilmassa, oops.

Nyt jatkan iltaa vaniljatuoksukynttilöiden ja teen parissa. Syksy...syksy! xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti