-->

30.10.2015

Alla vaahterapuun

                                                                     Seppäkä scarf | GT dress| Ray Ban sunnies | FURLA bag | Seppälä boots

Katsokaa minkä pikkumyymekon löysin Gina Tricosta! Ensin olin että hyi, sitten olin että hmm, sitten olin että pakko kokeilla ja sitten olin sydänemoji, haha... Mulla taitaa punaisten mekkojen kanssa käydä aina näin, sillä tämän kanssa kävi juuri näin pari vuotta sitten. En olisi tosiaan uskonut ostavani tällaista 70-luku vaikutteista tunikamekkoa, mutta tämä on kyllä ihanan piristävää vaihtelua vaatekaappiin ja sille löytyy aivan varmasti kovasti käyttöä vielä syksyn aikana. Juho kyllä sanoi, että näytän vähän haltiatontulta noiden saappaiden kanssa...haha.

Nämä kuvat on ehkä mun koko tämän vuoden suosikkeja. Rakastan vaaheranlehtiä niin paljon ja mun sisäinen pikkulapsi herää aina syksyisin. Kuvailtiin näitä viime viikolla aurinkoisena syyslomapäivänä, joka itseasiassa oli myös Juhon syntymäpäivä. Päätettiin kerrankin lomailla muutama päivä ilman koulutöitä ja stressiä, ja tällä kertaa päädyttiin melkein parin tunnin kaupunkikävelylle. Oli hauskaa vaan ihailla ruskaa Katajanokalla, Krunassa ja Kaisaniemessä, mihin täältä toiselta puolen keskustaa eksyy kovin harvoin. Ninnu-koirakin sai kunnon liikuntaöverit mutta oikein nätisti se kipitteli mukana.

Huomenna tutustutaankin sitten puolestaan Pietarin kaupunkiin kaveriporukan kanssa ja heti perään vierailen Tukholmassa opiskelijaristelyjuttujen merkeissä, haha. Itämerikierrosta siis luvassa tästä illasta alkaen. Nyt yritän pakkailla tarvittavia kamoja mukaan (mun heikko kohtani, ei tunnu onnistuvan sitten millään, oivoi) ja samalla lakkailen kynsiä tai oikeastaan teen ehkä kymmentä asiaa kerrallaan. Ehkä tämä tästä kohta helpottaa ja matka pääsee alkamaan.

Ihana keli ulkona, nautitaan syksyauringosta! Kuullaan taas! xoxo

2 kommenttia: