-->

27.10.2015

Kurpitsojen aika


This is halloween, this is halloween, eikö niin. Halloween näkyy myös meidän kodissa muutamin oranssein koristein! Tykkään kaikista juhla-ajoista ja syistä koristella kotia ja tehdä kivoja asetelmia, joten tietysti otin taas ilon irti tästäkin kerrasta. Tänään itseasiassa kaiversin elämäni toisen kurpitsalyhdyn samalla kun tein sisällöstä kurpitsakeittoa, hmm... Haha, tuo lyhtynen ei ehkä voittaisi kurpitsoiden kauneiskilpailua, mutta kyllä se silti varmasti hauskalta näyttää kun saa sinne kynttilän palamaan!

Olisin halunnut järjestää oikeastaan ihan halloween-juhlat täällä meillä, mutta meidän venäjänmatka osui juuri sitten tuolle ensi viikolle. Oon ihan tosi pitkään haaveillut järjestäväni sellaiset ihan super-jenkki-halloweenjuhlat jossain vanhassa kummitustalomaisessa paikassa missä olisi isoja jalopuita piha täynnä ja sellanen oikeasti pelottava wou-fiilis, haha. Ehkä tämäkin suunnitelma vielä joskus toteuttuu! On superhauskaa joka tapauksessa, että Halloween on nykyään kasvattanut täällä suomessakin suosiotaan näin paljon.

Kirjoittelin viime postauksessa siitä, kuinka musta tuntui, että kaamosaika alkoi nyt. Siitä inspiroituneena kaivoinkin sitten kaikki huovat ja peitot olohuoneeseen viileitä iltoja varten. Viime viikolla keräilin myös noita niin kauniita vaahteran lehtiä ja koristelin niillä meidän kotia niinkuin kuvistakin näkyy. Syksyä siis fiilistellään täällä edelleen innoissaan, mutta pakko myöntää, että kun tästä kurpitsa-ajasta päästään niin odotan kyllä joulua ihan tosi paljon taas, haha.


Askarrellaan kurpitsalyhtyjä ja nautiaan tämän vuoden viimeisistä luonnon tarjoamista väreistä! xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti