-->

14.10.2015

Lokakuufiiliksiä


Heisan hopsan ja lokakuisen kurpitsaiset terkut! Oon aivan superiloinen menneistä ajoista ja syy siihen välittyy varmasti näistä kuvistakin! Syksy on ollut niin kauniin värinen, inspiroiva ja aurikoinen, että menneen kesän huonot fiiliksetkin on kultaantuneet jo ajat sitten. Viikot on kyllä menneet ihan huimaa vauhtia ja tuntuu hassulta, että nytkin on jo lokakuun puoliväli. Mun aika kuluu ihan perus arjessa - muutama vuoro töitä viikossa, koulua ja koulutöitä (jotka nyt muutamaa päivää ennen perioditaukoa tosin alkavat olla aikalailla kasassa!) ja perus hengailua.

Ollaan nyt muutaman kerran käyty retkeilemässä Nuuksiossa, ja muutamat yllä näkyvät kuvat ovat myös sieltä. Ollaan molemmat tykätty ihan tosi paljon asua täällä keskustassa, mutta molempia myös vähän harmittaa tuo luonnonläheisyyden puute mihin ollaan käytännössä koko elämämme totuttu ja pidetty itsestäänselvyytenä. Oon esimerkiksi itse huomannut, ettei lenkille lähteminen huvita laisinkaan koska en vaan tykkää juosta kaupungissa, missä ihmiset ja autot ja muut häiriötekijät häiritsevät mun meditaatiolenkkejäni, haha. Oon sitten lenkkeillytkin vaan käydessä jossakin muualla, ja onneksi matka juuri esimerkiksi Nuuksioon ei ole kuin puoli tuntia autolla! 

Toissa iltana käytiin iltakävelyllä Linnanmäen valokarnevaalia ihastelemassa. Oon monta vuotta ollut menossa sinne, mutta syystä tai toisesta se on aina jäänyt valitettavasti toteuttamatta. Nyt kuitenkin päästiin ja voi että sentäs, siellä oli ihan uskomattoman ihana tunnelma ja niin kaunista. Suosittelen kyllä todella jos vain kiinnostaa.

Seuraavaksi lasken vielä vähän fysiikkaa ja sen jälkeen on ehkä aika aloittaa ansaittu syyslomailu koulutöistä. 

Fiilistellään oranssia, valoja ja halloween-kurpitsoja! xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti