-->

21.10.2015

Päivän piristyksiä

Heisan ja mitä kuuluu? Tänne kuuluu ainakin hyvää, sillä oltiin tänään koko päviän vaeltamssa ja nyt rentoudun kotona kynttilöiden valossa ja kohta alkaa salkkarit. Salkkarit on oikeastaan ainoa TV-ohjelma mitä seuraan, enkä sitäkään oikeastaan telkkarista, sillä meillä ei ole TV:tä. Tänä syksynä ollaan koukututtu kuitenkin myös toiseen Roba-tuotantokauteen ja katsottu sitä joka maanantai.

Muutama viikko sitten Roban jaksossa tämä tiukkispomo siellä jutteli miehensä kanssa siitä, mistä on kiitollinen ja tästä alettiin sitten Juhon kanssa puhua, että mistä me ollaan kiitollisia. Tämä pohdinta jatkui sitten puoliksi vitsinä myös seuraavana iltana, mutta sen jälkeen ollaankin jatkettu sitä joka päivä. On oikeasti tosi hyvä miettiä päivittäin asioita joista on kiitollinen, sillä silloin huomaa kuinka hyvin asiat ovat.

Alle kokosin muutmaia juttuja, mistä olen itse viime päivinä piristynyt tai ollut kiitollinen. Tämän päivän kiitollisuuden aiheita puolestaan voisivat olla se, että meillä on täällä etelässäkin upeita kansallispuistoja jotka mahdollistavat vaellusharrastuksen myös täällä, se, että ruska on värjännyt puut henkeäsalpaavan kauniin värisiksi, eikä syksyn tuulet ole vielä vieneet lehtiä mukanaan ja se, että mulla on kotona ihan oma hieroja joka availee mun kipeitä hartioitani, haha.

Mietitään kiitollisuudenaiheita ja nautitaan elämästä! xoxo1. Uusi hajuvesi Ostin Juholle kerran uuden hajuveden kun tämä vihjaili omansa olevan lopussa. Tästä vastalahjaksi sain sitten tällaisen pullon, joka on just eikä melkein mua!

2. Banaanilastut Söin näitä paljon joskus pienenä ja oon nyt tainnut löytää ne uudestaan. Ihan paras combo on, jos yhdistää mysliä, maustamatonta jugurttia, vähän hunajaa ja näitä.

3. Gluteeniton kakku Olen joutunut vaihtamaan ruokavalioni gluteenittomaan, ja kahvilassa tarjolla oleva gluteeniton porkkanakakku todellakin voi piristää päivää.

4. Aamucokis Yhä pimeämpien aamujen seurauksena aamuisin piristyminen on käynyt vaikeammaksi. En juo kahvia tai muutakaan kofeeinipitoista, mutta olen löytänyt pelastuksen Coca-Colasta. Ei todellakaan hyvä hampaille tai muutenkaan mutta helpottaa!


5. Kookosöljy Ostin puoliksi heräteostoksena purkin kookosöljyä Hulluilta päiviltä ja olen käyttänyt sitä nyt vartalovoiteena. Tuoksu on huumava ja mun superkuivaan ihoon toimii hoitona erinomaisesti.

6. Vihreä tee Kelien kylmetessä kuumat juomat ja erityisesti vihreä tee ovat houkutelleet taas kovasti. Sormet kohmeisena on ihanaa ottaa kuppi höyryävää teetä ja rentoutua.

7. Smoothie Toinen Hullareiden heräteostoksista oli pinaatti-kookoksen makuinen smoothie, jota halusin maistaa siksi, että se kuulosti niin oudolta. Se kuitenkin paljastui ihanan raikkaaksi ja jopa koukuttavaksi.

8. Taika Mulla on ennestään ollut muutama tämän Taika-sarjan astioita mutta hankin äskettäin näitä vielä lisää. Kyseessä on mielestäni ihan superkaunis kuosi ja ehdoton suosikki on tämä valkoinen väri. En ole varma ollaanko tätä sarjaa lopettamassa, vai miksi näitä saa alennuksella kaikkialta?


1 kommentti:

  1. Mäkin tykkään käyttää kookosöljyä mm. vartalovoiteena :3 Usein teen niin että levitän sitä kosteelle iholle suihkussa ja huuhtasen kevyesti jolloin ei oo niin öljyinen koko iltaa :D

    VastaaPoista