-->

17.12.2015

Entre le boeuf et l'âne gris

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ootteko kuunnelleet Anna Erikssonin joulualbumia? Ah, löysin sen vahingossa ja oon sen jälkeen fiilistellyt tuota otsikon nimistä ranskankielistä Heinillä Härkien Kaukalon-sovitusta repeatilla. Opetin eilen Juhoakin laulamaan sitä ja harkitsen vakavasti ostavani tänään pitkästä aikaa oikean levyn töihin mennessä, haha.

Mulla alkaa tänään vihdoin joululoma koulusta ja kaikki tämä viimeisen kuukauden minuuttiaikataululla vedetty kiireily saa hetkeksi väistyä. Teen kyllä töitä koko loman ajan mutta sehän tuntuu melkein lomalta, haha. Joulukuu on mennyt kyllä ihan huisia vauhtia ja tänään jouluaattoon on oikeasti enää viikko aikaa. Pakko kyllä myöntää, että tämä on oikeastaan aika helpottavaa, sillä ainakin mä oon syönyt jo niin paljon pipareita ja joulusuklaata ja glögiä, että olo alkaa olemaan kun tynnyrillä...oivoi, joka ikinen vuosi sama juttu, eikä koskaan opi.

Niin ja onhan tuo joulukuusi tonttuineenkin koristanut meidän olohuonetta jo kuukauden, hups. Olin jo syksyllä päättänyt, että haluan valkoisen joulukuusen uuteen kotiin ja kyllähän se tänne musta tosi kivasti sopiikin. Moni on sanonut, ettei ole aijemmin yhtään tykännyt ajatuksesta valkoisesta muovikuusesta, mutta meille se vaan sopii niin hyvin!

Nyt mun täytyy lähteä vielä tekemään yksi tentti, jonka jälkeen luvassa on työilta, mutta huomenna lomailen! Ajateltiin käydä joulun ruokaostoksilla ihan aamusta huomenna, siivota koko koti perusteellisesti ja nauttia vapaudesta ilman koulukirjoja. 

Seitsemän yötä jouluun! xoxo

4 kommenttia:

 1. Tykkään sun blogista ihan sikana, erityisesti kuvista! Liityin lukijaksikin x)

  http://aliisla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. aiettä ihanan joulusia kuvia *_*

  www.vievies.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko ottaa ilo irti kerran vuodessa ja räpsiä niitä oikeen kunnolla! :D

   Poista