-->

27.12.2015

Joululahjani


Mun mielestä joululahjat ei enää nykyään ole yhtään tärkeässä osassa joulunviettoa, ja tykkäänkin enemmän antamisesta ja siitä kun saa ennen joulua suunnitella ihmisten lahjoja ja näperrellä pakettien parissa. Tänäkin jouluna tontut oli kuitenkin muistaneet myös mua ja ihanilla lahjoilla olivatkin!

Ainoat, oikeastaan meidän yhteiset, toiveet olivat tiettyjä keittiövälineitä, ja ne saatiinkin meidän vanhemmilta. Lisäki olin juuri ennen joulua kaipaillut kovasti meillä koulussa käytettävää Tekniikan kaavastoa ja Juho oli selvästi ollut tarkkana, haha! Muiden lahjojen joukosta löytyi sekä pehmeitä, että kovia paketteja: muun muassa pyyhkeitä, kosmetiikkaa, leffalippuja ja tietysti hirmuisesti karkkia. Lisäksi saatiin Juhon äidiltä ensi vuoden cityshoppari-kortti, joka varmasti tulee kovaan käyttöön!

Mulla on usein hartiat jumissa (kovin epäergonomisten työskentelyasentojen vuoksi, hupsis) ja Juho joutuu niitä sitten usein hieromaan. Haha, nauroin niin paljon tuolle "Vuoden 2016 hierontalahjakortille" ja hierontaöljylle! Musta juuri tällaiset mielikuvitukselliset lahjat on kaikista hauskimpia. Ajattelin just, etten millään malttaisi odottaa ensi joulua, että pääsee taas ideoimaan lahjoja ja kortteja kun nyt on taas saanut niin paljon I H A N I A ideoita... oijoi.

Minkälaisia lahjoja te saitte?

7 kommenttia:

 1. Itsekin rakastan antaa lahjoja toisille jouluna, innolla katsoin kun muut avasivat pakettejaan ja miten reagoivat niihin. On ihana nähdä, kun joku ilahtuu mun antamasta lahjasta :) Itsekin sain ihan huikean määrän lahjoja, en osannut edes odottaa sellaista määrää. Tärkeimmät mitä olin halunnut oli sähkövatkain ja uusi moppi kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, juuri tuo antamisen ilo on niin ihana tunne! :) Haha, meilläkin lahjatoiveena oli just mm. kattila :D Käytännölliset lahjat on parhaita!

   Poista
 2. Jep, se on kyllä ihanaa kun pääsee läheisimmilleen ideoimaan lahjoja! Itse kavereiden kanssa vaihdetaan ja avataan ne yhdessä, ja se kaikkien kiitollisuus ja hymy on kyllä aina niin ihanaa nähtävää, vaikkei lahjaan paljon rahaa olisikaan käyttänyt! :--) Mutta hei, säkin oot kuitenkin saanut tosi kivoja lahjoja, mullekkin olsi tullu noi leffaliput tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Leffaliput on kyllä aina tervetullut lahja! :)

   Poista
 3. Tosi ihania lahjoja :)

  http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. voi miten kivoja lahjoja oot saanut :)! ♥

  VastaaPoista