-->

26.12.2015

Kolme kokonaista päivää joulua

Heisan täältä joulusuklaiden ja kynttilöiden keskeltä! Joulun pyhät kulki hurjaa vauhtia eteenpäin kun joka päivä vierailtiin eri paikassa, ja huomenna koittaakin taas arki. Takana on kolme ihanan rentouttavaa juhlapäivää, rakkaiden ihmisten seuraa ja paljon hauskanpitoa. 

Tänä vuonna mun joulunvietto erosi monella tapaa perinteistä joulusta, sillä joulu alkoi aattoaamun työvuorolla ja tämän jälkeen vietettiin aattoiltaa  ja joulupäivää Juhon perheen ja sukulaisten luona. Pääsin onneksi töistä jo puolenpäivän aikaan ja tämän jälkeen katsottiin Lumiukko-piirretty (jota ilman ainakaan mun jouluni ei voisi alkaa) ja syötiin riisipuuroa. Iltapäivällä käytiin kävelemässä Hietaniemen hautausmaalla ja illaksi mentiin sitten Juhon vanhempien luo syömään ihania jouluruokia. 

Jouluruoat ei koskaan ole kuuluneet mun lemppareihin, mutta tänä vuonna joulupöytä erosikin aika paljon meidän perheen perinteisestä! Mullekin löytyi ihan hirmuisesti herkkuja, joihin lukeutui muun muassa meidän aatonaattona Hakaniemen hallista hakema kylmäsavuporo ja itse paistettu kalkkuna. Päätikin jo, että jos ensi vuonna vietetään mun perheen kanssa joulua niin on aika laittaa perinteisen tylsä joulupöytä uuteen uskoon, haha. Mitkä ovat teidän suosikkijouluruokia?

Tänään tapaninpäivänä vietettiin sitten mun vanhempien, pikkuveljen ja tämän tyttöystävän kanssa vielä meidän perheen joulu - saunottiin, syötiin, soiteltiin joululauluja ja jaettiin viimeiset lahjat. Oonkin todella rentoutunut ja onnellinen kaikesta! 
Miten te vietitte joulua?

Nautitaan joulusuklaista ja mahdollisesti huomenna kunnolla starttaavista aleista! xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti