-->

30.12.2015

Uudenvuoden juhlajuttuja


Huomenna se koittaa, nimittäin vuoden 2015 viimeinen päivä. Lähdetään huomenna aamulla muutamien kavereiden kanssa mökkeilemään Nauvoon, niinkuin viime uutenavuotena. Tarkoitus olisi startata autot hyvissä ajoin aamulla, käydä matkalla ostamassa juhlaherkkuja. Illan suunnitelmissa on laittaa yhdessä ruokaa, saunoa ja juhlistaa vuoden vaihtumista ihanalla porukalla! Miten te aijotte viettää uuttavuotta?

Tällä hetkellä yritän (epätoivoisesti) pakkailla kamoja mukaan, mutta vaikka muuten oon hyvin järjestelmällinen ja tehokas, niin matkatavaroiden pakkaamisessa oon kyllä kaikkea muuta... Äsken katsoin kolme Gossip Girlin jaksoa putkeen (oon koukuttanut itseni siihen joululoman aikana!), lakkailin kynsiä, kävin lämmittämässä joulusta jäänyttä glögiä ja muokkasin valokuvia välttääkseni tuon pakkaamisen, haha. Kuulostaako kenestäkään tutulta vai olenko ainoa, haha?

Tänään vietettiin Juhon kanssa yhteistä vapaapäivää ja käytiin heti aamusta kiertelemässä alennusmyyntejä Kampissa ja Forumissa. En oikein meinaa itsekään uskoa, mutta löysin oikeastaan kaiken mitä lähdin etsimään, jes! Iltapäivällä päätettiin vähän juhlistaa vapaapäivää ja koittavaa uutta vuotta, ja käytiin syömässä meidän läheisessä Dennis-ravintolassa. En kovin usein syö pizzaa, mutta jos syön niin suuntaan kyllä Dennisiin, sillä siellä pizzapohjan saa valita myös gluteenittomana ja raaka-aineet ovat todella laadukkaita! Illalla käytiin vielä Salmisaaressa seinäkiipeilemässä, sillä sain toissapäivänä tietää, että mun sporttipassin saldo nollaantuu vuoden vaihtuessa, hupsis...

Nyt mun on kyllä varmastikin siirryttävä tuon matkalaukun kimppuun, sillä kello on jo paljon ja huomenna on aikainen herätys. Ihanaa uuttavuotta ja hyvää uutta vuotta ihan jokaiselle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti