-->

29.12.2015

Wanted: Ihanat alelöydöt


Joulualet on mulla jokavuotinen must-juttu. Monet sanoo, ettei löydä alennusmyynneistä oikein mitään ja onhan se totta, että siellä aleissa on ne jämät niistä vaatteista, joita kukaan muu ei halunnut - mullakin usein käy niin, etten löydä mitään. Ehdin kuitenkin jo pyörähtämään muutamissa liikkeissä, ja tällä kertaa jotain pientä löysinkin jo! Ootteko te tehneet vielä alennuslöytöjä?

Usein yritän etsiä alennusmyynnteistä sellaisia ajattomia perusvaatteita, sillä menneen sesongin vaatteet on usein sellaisia mihin kyllästyy nopeasti. Tänä vuonna haluaisin löytää villakangastakin, sillä laitoin mun vanhan kierräykseen viime talven jälkeen kun se ei oikein enää istunut. Hakusessa on myös talvisaappaat, hame ja ehkä joku uusi huivi. Lisäksi tarvitsisin ihan perus pitkähihaisia paitoja, joita saattaa saada usein ihan muutamalla eurolla ja joita ei koskaan voi olla liikaa.

Haluaisin kovasti katsella nettikauppojen alennusmyyntejä, sillä se olisi niin helppoa vaan klikkailla kotisohvalta ilman jonottelua, mutta mä en vaan yhtään oo nettishoppailijatyyppiä. Kyllästyn aina ihan alkumetreillä ja mietin, että on helpompi kun heti kaupassa pääsee sovittamaan ja mallailemaan vaatteita. Tykkäättekö enemmän nettikaupoista vai liikkeissä shoppailusta? Mä en yhtään tykkää ruuhkista ja yritänkin aina vältellä niitä kaikista suosituimpia liikkeitä, etten ahdistu liikaa. Useinhan ne ensimmäiset alennusmyyntipäivät on kaikista suosituimpia, joten saa nähdä mitä on jäljellä huomenna, kun meillä on tarkoituksena suunnata katselemaan tarjontaa! 

2 kommenttia:

  1. Ihania suunnitelmia sulla alennusmyynteihin! Itse olen myös enemmän kaupoissa shoppailija, vaikka suuret ihmismassat ahdistavatkin, sen takia alet eivät ole aivan minun juttuni. Mutta nettikauppojakin tulee selailtua, ja muutamasta nettikaupasta löysin jopa alelöytöjä jotka laitoin tilaukseen! :)


    http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja ihana ulkoasu! :)

    http://senjamavie.blogspot.fi/

    VastaaPoista