-->

5.1.2016

LomaelämääPakkasenpuremaa huomenta kaikille! Oon tänään, niinkuin yleensä aina, herännyt hyvissä ajoin ja viime päivien tapaan ensimmäinen aamutoimi on lähteä suoraan ulos pakkaseen koiran kanssa. Mitenhän sitä pääsee enää ylös kun tuo huomenna taas palautetaan kotiinsa, haha. Eilen oli aivan ihana talvipäivä, aurinko paistoi ja pakkasta oli noin kymmenen astetta, ja käytiinkin kauniin sään innoittamana päiväkävelyllä Seurasaaressa. Kovin pitkää lenkkiä ei näin pakkaseen tottumattomana pystynyt tekemään, ja kuuma glögi kotiin päästyä maistui todella ihanalta, mutta on kyllä ihanaa kun talvi on saapunut tänne eteläänkin.

Oon ottanut kyllä kaiken irti lomasta, näiden aurinkoisten päiväkävelyiden lisäksi oon nauttinut rauhallisista aamuista, panostanut aamiaiseen kunnolla ja nauttinut mun aamucokiksen (haha, juu) sitruunan kanssa lasista! Sunnuntaina treffailtiin mun lukioaikaisten kavereiden kanssa meillä nyyttärilounaan merkeissä, ja tunti jos toinenkin siinä sitten kuluikin kun vaihdettiin kuulumisia! Tänään puolestaan olisi tarkoitus nähdä vaihdosta palannutta Vilmaa pitkästä aikaa. Ihanaa saada näin loma-aikaan monia ystäviä kerrankin ympärille, nykyään kun suurin osa asuu eri puolella Suomea tai ulkomailla.

Huomenna mulla on itseasiassa taas työpäivä, mutta vielä on viisi päivää koulun alkuun. Täytyy ottaa kaikki irti tästä jäljellä olevasta lomasta siis!

Fiilistellään ihanaa keskitalvea ja nautitaan kuumista juomista! xoxo

4 kommenttia:

 1. Ihanan laadukkaita ja kirkkaita kuvia! :) Mikä kamera ja muokkausohjelma sulla on käytössä :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun kamera on Canon 1200D + 50mm obju ja käytän useimmiten ilmaista PicMonkey-kuvanmuokkausohjelmaa sen yksinkertaisuuden takia! :)

   Poista
 2. Ompa ihanan pirteitä ja laadukkaita kuvia! Mä oon myös ottanut omasta lomastani kaiken irti!<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Hyvä, niin pitääkin! :D

  VastaaPoista