-->

16.1.2016

Lunta ja pakkasta

Vero Moda Takki| Zara tekoturkishuivi| H&M housut | Spirit nilkkurit

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ensimmäinen viikko normaalia arkea alkaa olla takana ja jes, miten täynnä intoa ja virtaa oonkaan, haha. Uskon, että tähän mun energisyyteen vaikuttaa osaltansa myös viime päivien aurinkoiset ja valoisat kelit ja se, että päivä pitenee jatkuvasti hurjaa vauhtia. Laskin, että viikon päästä meillä on valoisaa jo noin 20 minuuttia tämänpäiväistä pidempään. Ootteko te huomanneet piristyvänne pitenevistä päivistä? 

Tällä viikolla saatiin aurinkoisten kelien lisäksi kokea toki tuo kaikkien varmasti huomaama talven ensimmäinen kunnon lumimyrsky. Tämä "lumikaaos" oli sinänsä erityinen, sillä se oli ensimmäinen tänä aikana kun ollaan asuttu Kampissa. Olin pelännyt ihan sieltä kesäkuun alusta sitä päivää, kun lunta on niin paljon, että puolet parkkipaikoista on lunta ja nyt se sitten tuli. Meidänkin auto oli kyllä sellaisen lumipeiton alla, että melkein igluksi olisi voinut kutsua sitä auton sijasta, haha.

Meillä on koulussa nyt myös alkanut paljon uusia kursseja ja ihan uusia ja jänniä juttuja jotka pitää mielenkiinnon yllä, haha. Mulla on itseasiassa nyt tosi täysi lukujärjestys verrattuna syksyyn, eli aikaisia aamuja on luvassa, mutta se puolestaan tarkottaa sitä, että päivään saa enemmän tunteja. Teen myös nyt vähän vähemmän töitä kun syksyllä, joka on musta hyvä asia sekin. Tämän viikonlopun oon kyllä nyt kokonaan töissä, ja itseasiassa ilmeisesti vielä pari viikonloppua eteenpäinkin, mutta helmikuun puolivälissä on sitten onneksi vähän vapaita ja kivoja suunnitelmia jo luvassa.

Fiilistellään aurinkoista keskitalvea ja piteneviä päiviä! xoxo

4 kommenttia:

 1. Itse olen huomannut olevani energisempi lähiaikoina, on ihanaa kun mennään kevättä kohti ja on valoisaa pidempään!
  Ihana ulkoasu blogilla ja tykkään aina asukuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että säkin oot! :) Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Toi takki, täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvin palvellut jo pari talvea! :)

   Poista