-->

11.1.2016

Talven piristäjiä

Heisan ja ihanaa maanantaita! Mulla alkoi arki tänään melkein neljän viikon lomailun jälkeen, ja vaikka eilen paluu normaaliin tuntuikin vielä kovin etäiseltä ajatukselta, niin kyllä se vaan hyvältä tuntui kun pääsi sinne kouluun taas. Uuden lukukauden alku tarkoittaa tietysti myös uusia juttuja koulussa ja oon ihan innoissani jo tulevasta keväästä ja normaalista arjesta. Eilen oltiin vielä laskettelemassa viimeisen vapaapäivän kunniaksi ja vietettiin ihanaa talvipäivää. Talven jatkuminen näyttäisi ilmeisesti jatkuvan myös huomenna, kun tänne on lupailtu jotain lumimyrskyä, haha. Oon nyt ihan joka päivä vaan fiilistellyt niin paljon kaivattua talvea, ja kokosin tähän muutamia kivoja juttuja, jotka on vielä ennestään piristäneet mun talvipäiviä!

♥ Tykkään itse aina yllättää ystäviä tai perheenjäseniä erilaisilla tavoilla, mutta itse en hirveästi tykkää ylläristä. Yhden ihanan yllätyksen sain kuitenkin itsekin, enkä voi väittää, ettenkö olisi ollut ihan sellaisen sydänemojin näköinen, kun Vilma toi mulle tällaisen paketin tuliaisina Ruotsista. Victoria's secretin vartalovoide sekä Real Techniques-merkin meikkisieni paljastuivat ihanasta paketista! Kumpikin näistä tuotteista on sellaisia, joita oon pitkään halunnut kokeilla, mutta kumpikin on tähän asti jäänyt vain ajatusten tasolle. Nämä piristi kyllä päivää ihan superpaljon. 


♥ Ompelin meidän eteisen puusohvaan uudet tyynynpäälliset parin kuukauden odottelun jälkeen. Ompeleminen ei kuulu ihan niihin mun suosikkiaktiviteetteihin, niin oon lykännyt tätä hommaa monta kertaa, mutta ahdistun aina vähän tekemättömistä asioista, joten oli helpotus saada tämäkin nyt tehtyä! On myös ihanaa nyt katsella noita uusia beigen sävyisiä tyynjä, jotka on musta niin söpöt, haha.


♥ Kovien pakkasten myötä iho, ja varsinkin huulet on kuivuneet ihan hurjasti viime päivinä ja erilaisten huulirasvojen esiin kaivaminen on tullut ajankohtaiseksi. Yleensä käytän huulirasvana ainoastaan Bepanthenia, mutta nyt kokeilin muutamaa muutakin versiota. Olin kuullut tuosta kookos-huulivoiteesta niin paljon hyvää, että päätin kerran napata sen testiin ja ainakin tuoksu on tällaiselle kookosrakastajalle huumaava. Baby Lipsin huulirasva antaa kivaa nudesävyä huulille ja tuo Eucerinin puikko on todella hoitava.


♥ Kylmiä kelejä varten oon saanut kaivaa mun talvisimmatkin kengät esiin. Yhdet on nämä pari vuotta sitten hankityt ihanat nyörikorkkarit, joissa on ihan kunnon kuviointi pohjassa niin, että pysyy pystyssä vähän liukkaallakin ja lisäksi vielä toppavuorta normaaleja nilkkureita enemmän. On hassua, miten tyyli muuttuu ihan parissakin vuodessa, sillä nyt kun ajattelen niin en luultavasti valitsisi näitä kenkiä. Tykkään näistä silti edelleen, ja oonkin iloinen, että nämä miellytti silmää silloin pari vuotta sitten.


En yleensä juo mitään lämmintä, sillä en tykkää kahvista enkä usein juo teetäkään. Nyt viime aikoina oon kuitenkin lämmitellyt vilttien ja villasukkien lisäksi kuumilla juomilla, kuten kaakaolla ja glögillä. Se tunne kun saa höyryävän kupin jotain hyvää juomaa kohmeisiin käsiin on kyllä ihana! Oon välillä vielä piristänyt kaakaota esimerkiksi kanelilla tai joululta jääneillä piparminttutangoilla, jotka sulaa sekaan ihanasti, hmm...

Minkälaisilla asioilla te piristätte kirpeitä talvipäiviä?

Fiilistellään valkeaa maata ja kauniita maisemia sekä villasukkia! xoxo

2 kommenttia:

  1. Lämmin juoma on kyllä nyt todellakin tervetullut. :) Itse haluaisin löytää jonkun sellaisen oikeasti tehokkaan huulirasvan, joka tepsisi näihin aina (etenkin näillä pakkasilla) rohtuviin huuliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Mä oon todennut, että oikeastaan vaan Bepanthen on pidemmän päälle ainoa oikeasti tehokas, vaikka ei edes ole huulirasva!

      Poista