-->

26.1.2016

Vapaa sunnuntai


Heisan ja terveisiä kahden peiton alta villavaatteisiin kääriytyneenä... Oon onnistunut tartuttamaan itseeni kovasti liikkeellä olleen flunssan ja tällä hetkellä yritän vaan lepäillä ja unohtaa, että kurkku on ihan tulessa. Toivottavasti olo helpottais pian, kipeenä oleminen on niin kamalaa, hyi.

Viime sunnuntaina mulla oli pitkästä aikaa kunnon vapaapäivä, eli ei töitä tai kouluhommia! Aloitin päivän ihanalla aamiaisella, mistä jaoinkin jo reseptin, ja katsoin monta jaksoa Pretty Little Liarsia, johon oon ihan totaalisen koukuttunut, haha. Ollaan pidetty ihan tammikuun alusta asti tällasta uuden vuoden terveellistä ruokavaliota, mutta sunnuntaina leivoin muutaman gluteenittoman korvapuustin kun kerrankin oli aikaa jotain leipoa! En kyllä oikeasti edes muista milloin olisin syönyt pullaa ja sen takia nuo maistuikin ihan superhyviltä.

Sunnuntaina illalla käytiin syömässä Juhon vanhempien luona ja poikettiin vähän yllättäin Ikeassa samalla reissulla. Olin jo pitkään haaveillut taas Ikeareissusta ja nyt sekin toteutui, haha. Selvittiin kyllä ihan muutamalla ja oikeasti kivalla jutulla siltä kierrokselta, joten pisteet kotiin.

Nyt mä jatkan tätä lepäilyä sängyn pohjalla, mutta kohta mun on kyllä pakko käydä koulussa parin tunnin verran. Ei innostaisi kun katsoo tuota harmaata sadekeliä ulkonakin, mutta onneksi matka ei oo kovin pitkä...

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen tuo Essien kynsilakka! :)

  emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä noussut viime aikoina ihan suosikiksi! :)

   Poista
 2. Mukavan oloinen sunnuntai sulla! :-) Pretty Little Liars on niin hyvä ja koukuttava sarja... :-D

  www.therewillbesunhine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanan rento :) ja eikö! Oon ihan koukussa joululoman jäljiltä vaikka ennen en oo oikeen mitään sarjoja seurannut :D

   Poista