-->

1.1.2016

Viisi askelta kohti uutta vuotta

Uudenvuodenlupaukset on ihan parhaita! Monille ne tosin jää pelkiksi lupauksiksi mutta ainakin mulle on jokaisen uudenvuoden kohokohta kirjoittaa uudet tavoitteet uudelle vuodelle. Mun lupaukset ei perinteisesti ole olleet sitä perinteistä "lopetan karkin syömisen, aloitan urheilun, olen parempi ihminen, pelastan maailman". Olen ennemmin pyrkinyt miettimään kulunutta vuotta, ja keinoja joilla saisin arjen tuntumaan enemmän luksukselta. Kun ajattelee niitä lupausten toteutumisen jälkeen odottavia juttuja niin niiden toteuttaminen on vain hauskaa. Teettekö te uudenvuodenlupauksia tai asetatteko tavoitteita? Minkälaisia suunnitelmia teillä on vuodelle 2016?

SOKERIN VÄLTTÄMINEN
Varsinkin tämän vuoden lopussa olen huomannut, että fiilis on tosi nuutunut kun kroppa tuntuu olevan ihan ääriään myöten täyteen ahdettu sokerista. Niin sanottua piilosokeria löytyy vaikka mistä elintarvikkeista, mutta nyt aijon kiinnittää sen välttämiseen erityistä huomiota. Olo on paljon virkeämpi ja terveysvaikutukset positiivisia, kun ei ruoki itseään jatkuvasti piilosokereilla.


VIIKOTTAISET SIIVOUSPÄIVÄT
Olen aina ollut tosi järjestelmällinen ja meillä on aina tavarat järjestyksessä, mutta imurointi yms. on mun heikko kohtani jota vaan vahingossa lykkää ja välttelee... Säännöllisellä siivouksella koti pysyy siistinä ja mukavana.

MONIPUOLINEN LIIKUNTA
Vielä keväällä liikuin paljon ja monipuolisesti, mutta kun muutettiin kesän alussa Kamppiin niin olen vähentänyt liikuntaa hirvittävästi monien tekosyiden varjolla. Crossipýörä on myyty, hevosiin ei ole aikaa, rullaluistella ei kaupungissa voi...true. Teen itselleni "liikuntapassin" johon kirjaan 10 eri lajia käytäväksi, siinä melkein joka kuukaudelle vaihtuelua!

YSTÄVIEN MUISTAMINEN
Ystäviä on kertynyt pitkin elämän polkuja sekä eri kouluista, että työpaikoista ja milloin mistäkin. Tällä hetkellä todella moni mun ystävistä asuu jopa ulkomailla ja jostakin syystä tilanteiden muuttuessa yhteydenpito vanhoihin ystäviin tuntuu vähenevän. Haluan kysellä säännöllisesti kuulumisia ystäviltäni sillä en halua menettää rakkaita ystäviä! 

INSTAGRAMIN AKTIIVIKÄYTTÖ
Oon laahannut superjäljessä somekehityksessä. Mulla on Instagram ja Snapchat koska mut on ne yllytetty tekemään, mutta en ole kovinkaan aktiivinen. Twitterit ja Periscopet ja mitä näitä onkaan on mulle ihan vieraita juttuja, haha. Uutena vuonna aijon kuitenkin ryhdistäytyä Instagramin käyttäjänä, sillä mun ainoa somekanava jota oon aktiivisesti joskus päivittynyt on Facebook jota nykyään käytetään täysin eri tarkoituksiin kuin ennen.2 kommenttia:

  1. Nuo viikottaiset siivouspäivät ei olis meilläkään pahitteeks. :D Kiva blogi sinulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko yrittää, ettei villakoirat pääse kertymään! :D

      Poista