-->

12.2.2016

Haalarikemut


Ihanaa alkanutta viikonloppua! Ihana se onkin, sillä mulla on pitkästä aikaa ihan alusta loppuun saakka vapaata, haha. Viikonlopulle onkin paljon suunnitelmia, joista ensimmäisenä on mun pikkuveljen sotilasvala tänään. Kun katsoo tuonne ulos, niin pakko myöntää, ettei ihan hirveästi tekisi mieli tuonne räntäsateeseen lähteä fiilistelemään, mutta on se varmasti näkemisen arvoinen juttu. 

Viikonlopulle osuu myös ystävänpäivä, ja huomenna olisikin tarkoitus treffata Vilmaa ja viettää myöhemmin leffailtaa. Eilen puolestaan oltiin ystävänpäiväteemalla järkätyissä opiskelijabileissä Juhon, Anniinan ja muutamien mun koulukavereiden kanssa. Tänään aamulla kyllä vähän väsytti, kun mulla oli heti kasilta pakollinen fysiikan testilabra, mutta nyt alkaa taas olemaan ihan pirteä fiilis, haha.

Pääsin noihin eilisiin kemuihin pukemaan mun haalaritkin! Oon edelleen ihan fiiliksissä noista ja musta tuntuu hassulta, että mä oon nykyään se opiskelija joka heiluu tuolla hassut haalarit päällä. Oon vähän pettynyt kun meillä on Juhon kanssa samat haalarit, eikä olla sen takia voitu perinteisesti vaihtaa lahkeita, mutta onhan tällainen sama-alaisuuskin varmaan aika söpöä.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on ystävänpäiväviikonlopulle? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti