-->

23.2.2016

Hemmottelutiistai


Loma on siitä kiva, että silloin voi tehdä hyvällä omatunnolla sellaisia asioita, joita ei kiireisenä arkena oikein ehdi/pysty/jaksa. Yhden sellaisen asian toteutin tänään, nimittäin kunnon hemmottelupäivän pitäminen. Mun iho, kynnet ja hiukset oli kaikki päässyt taas vaihteeksi kärsimään, joten tein sellasen päästä varpaisiin-hoidon. Aloitin ihanalla suklaan tuoksuisella kasvonaamiolla, kuorin ihoa suihkussa ja jaksoin kerrankin rasvata ihan koko vartalon ihanan tuoksuisella kosteusvoiteella. Oi iho tuntuukin nyt niin pehmeältä ja fiilis tällaisen itsensä hemmottelun jälkeen on heti paljon freshimpi!


Sporttiviikonlopun ja kolmen päivän treenien jälkeen pieni hemmottelu tulikin tarpeeseen, ja ehkä kaikista kauheimpaan kuosiin oli päätyneet mun kynnet. Teinkin myös manikyyri-pedikyyrit ihan huolellisesti ja nyt pääsin vihdoin pysähtymään loppuillaksi ja vielä lakkaamaan kynnet - jos kerrankin onnistuisin vielä olla sotkematta niitä heti, haha. 

Mulla on monena vuonna uudenvuoden uudistuslistoissa ollut tavoitteena tällaisen kauneudenhoitopäivän säännöllinen pitäminen. Jotenkin se kuitenkin aina unohtuu, kunnes tapahtuu näitä heräämisiä, haha. Tällainen koti-spa-hetki olis varmasti vielä kivempi hyvässä seurassa, mutta toimii näin ihan omana laatuaikanakin. 

4 kommenttia:

 1. Pitäisi varmaan itsekin pitää jossain vaiheessa tällainen hemmottelupäivä, sillä se olisi todellakin tarpeen! Todella kiva postaus <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pidä ihmeessä! Tulee ihan erilainen fiilis! :)

   Poista
 2. Munkin tarttis niin pitää hemmottelupäivä omalle keholle. Tarttee vissiin ostaa kans tollasta suklaa/mansikka kasvonaamioo, kun mulla on saman merkin se vihree avokado savinaamio, mut siitä jää iho tosi tahmeeks. u_u Ja hyvä kosteusvoide koko vartalolle on must varsinkin mulle kun iho kuivuu ihan korpuksi koko ajan. D: Täytyy pyytää avopuoliso mukaan niin tulee vietettyä laatuaikaa yhdessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon joku vuoden käyttänyt tota ja ollut ainakin tosi tyytyväinen siihen (tuoksukin on ihana). Tämä ei myöskään ainakaan mun ihoa jätä yhtään tahmeeksi! Kuulostaa hyvältä just yhdessä viettää laatuaikaa :)

   Poista