-->

6.2.2016

Himos


Eilen laskettiin Himoksella ja oli kyllä ihan mahtava talvipäivä just sopivine pakkasineen ja aurinkoineen! Tänä talvena tää oli toinen kerta rinteessä (etelän talvi... pohjoisessa on varmaan laskettu jo 20 rinnepäivää, haha)  ja parin viikon päästä hiihtolomalla olisi sitten tarkoitus suunnata itäisempään Suomeen laskemaan. Päästiin tuonne Himokselle nyt tällaisella opiskelijareissulla, että lädettiin Helsingistä aikaisin aamulla ja tultiin takaisin illalla. Pakko kyllä myöntää, että aika rankka päivä oli sen pituuden vuoksi mutta ihan älyttömän hauskaa.

Tällaset rinnekuvat on mulla melkosen harvinaisia, koska no, yleensä oon niin jäässä, ettei tee mieli riisua tuplarukkasia kuvien ottamista varten. Yleensäkin pidän laskettelua enemmän ihan oikeana urheiluna, kun monille se on ihan pelkkää hauskanpitoa, ja ei sitten niin ehkä oo ensimmäisenä mielessäkään kuvailla naamaa "ei todellakaan hehkeimmillään", haha. Tällä kertaa meillä kuitenkin oli ihan kamera mukana, tosin ei mun normaalisti käyttämää, vaan paaljon vanhempi vanha järkkäri jonka uskalsi vähän riskimpiinkin olosuhteisiin ottaa. Kamalan huonolaatuisia nää kuvat sillä kyllä oli mutta kuvailun tarkoitus oli vähän treenata kevään Norjan reissu varten!

Huomenna on muuten sitten laskiaissunnuntai joten kaikki mäkeen, joko sitten laskettelemaan tai vaikka pulkkailemaan! Ja laskiaispullia sen jälkeen, haha. Me käytiin syömässä laskiaispullia jo tänään mun vanhempien luona, sillä mun päivä menee huomenna töissä, mutta onneksi tuossa reissussa oli ainakin laskuja ihan tarpeeksi.

Fiilistellään keskitalvea! xoxo

2 kommenttia:

  1. Oi että, vähän kivemman näköiset kelit siellä! Ite oon kans menossa hiihtolomalla Pohjoiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että siellä pohjosemmassa on kunnon talvi sitten! :D

      Poista